Skip to content

Blogs, artikelen, interviews met interessante vakspecialisten en veel meer. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze artikelen en events.

Expertverhalen: Immelda Oord

Als freelance online marketeer zit je natuurlijk niet vast aan een baas of vaste werkplek. Sterker nog: je kunt letterlijk van overal ter wereld werken waar je een prima internetverbinding hebt. Immelda Oord droomt er niet alleen over, ze gaat het ook gewoon doen. Bekijk hier haar interview en kom ook te weten waarom zij 2 jaar geleden gekozen heeft voor een freelance carrière.
LEES VERDER

Expertverhalen: Joyce de Jong

Freelance Marketing Communicatie Manager Joyce de Jong vertelt in deze “Expertverhalen” aflevering over haar passie voor het mooie vak Marketing Communicatie en waarom zij 6 jaar geleden de keuze gemaakt heeft om te gaan freelancen.
LEES VERDER

Social Media Marketing

Hoe bouw je nou een Social Media campagne op en hoe monitor je deze dan? Dit en meer lees je in deze interessante blog!
LEES VERDER

Expertverhalen: Leo Verkaik

Leo Verkaik is met recht een freelance Senior Marketeer binnen SMG. Als digital marketing pionier van het eerste moment is Leo - met 65 lentes op zijn naam - iedere dag met passie voor zijn vak aan de slag voor mooie merken. Bekijk hier zijn inspirerende verhaal en ontdek waarom Leo met al zijn ervaring gekozen heeft voor SMG.
LEES VERDER

SEO bij Apple zoekmachine

Hoe richt ik mijn SEO in als Apple haar zoekmachine lanceert? Dit en meer lees je in deze interessante blog!
LEES VERDER

Google Analytics 4 (GA4)

Help! Google Analytics 4 is vorig najaar geïntroduceerd door Google, wat nu? Dit lees je in deze blog!
LEES VERDER

Expertverhalen: Ralph Bunschoten

Ralph Bunschoten heeft zijn vaste baan opgegeven en is dit jaar freelancer geworden. Ralph is grafisch vormgever en helpt organisaties aan toffe content. Benieuwd naar zijn verhaal? Kijk dan nu de video!
LEES VERDER

Freelance SEO-tekstschrijver/copywriter

Als tekstschrijver/copywriter krijg ik vaak de vraag ‘of ik ook SEO-teksten schrijf’ regelmatig gesteld. Het antwoord is: JA! Elk bedrijf en ondernemer heeft SEO (Search Engine Optimization) nodig om (hoog) te verschijnen in Google. Meer hierover lees je in deze blog!
LEES VERDER

Waar moet je rekening mee houden na je inschrijving bij de KVK?

Wat zijn nou dingen die echt handig zijn om te regelen na je inschrijving bij de KVK en waar moet je rekening mee houden? Dit en meer lees je nu in deze blog!
LEES VERDER

Welke verzekeringen heb ik nodig als ZZP’er?

Als ZZP’er wil je natuurlijk alles geregeld hebben. Van een aansprakelijkheids- tot een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Weten welke andere verzekeringen nog meer handig zijn om geregeld te hebben? Lees dan nu deze blog!
LEES VERDER

Expertverhalen: Reinoud de Jager

Marketingman Reinoud Jager wil zoveel mogelijk bedrijfsculturen proeven en geprikkeld worden door nieuwe opdrachten. Als freelancer aan de slag gaan was daarom het perfecte idee. Het SMG-platform geeft hem hét zetje om volgende stappen te zetten. Benieuwd naar zijn verhaal? Kijk dan nu de video!
LEES VERDER

Wat zijn de verschillen tussen ondernemingsvormen?

De verschillen tussen een eenmanszaak, maatschap, VOF of BV hebben allemaal te maken met zakelijke schulden en bezittingen. Hierover is meer te lezen in deze blog.
LEES VERDER

SMG Academy & Events.

Geen evenementen gevonden!