Skip to content

“Samen komen is een begin, 
samen blijven is vooruitgang, samenwerken is succes.”

Jij wilt de beste zijn in je vakgebied. Dus wil je veel kennis opdoen, overspoeld worden door leuke opdrachten en daarbij veel geld verdienen. Kun jij dat helemaal alleen? Top! Kun je daar wat hulp bij gebruiken? Sluit je dan aan bij SMG en werk zelfstandig samen met vakgenoten. Want samen sta je altijd sterker.

Naast de voordelen van samenwerken met freelance vakgenoten, verzorgt SMG geregeld evenementen voor experts zoals jij. Wellicht ken je ons van het jaarlijkse Performance Marketing Event (PME) of de maandelijkse Inspire & Connect. Maar wist je dat SMG experts ook exclusieve evenementen mogen bijwonen?

Ondernemen met Toffe exclusieve events voor SMG experts

Zes keer per jaar komen SMG partners samen voor een exclusief expert evenement: Samen gave activiteiten ondernemen en de kneepjes van het ondernemerschap leren. We leren van experts uit onze eigen groep of huren deze voor je in! Alles om jou nóg succesvoller te maken.

Benieuwd naar onze events?

Lees de terugblikken of bekijk komende events in de kalender.

Samenwerken is succes

Tijdens SMG partner evenementen staan het leggen van connecties en het delen van kennis centraal. Hoe beter je de krachten van andere partners kent, hoe beter je elkaar kunt helpen. Samen aan opdrachten werken, kennis uitwisselen en sparren inspireert en versterkt. Zo doet iedereen waar hij of zij goed in is! Benieuwd wat we gedaan hebben? We delen graag een korte terugblik:

Pitch jouw expertise

Een pitchavond is dé avond om je elevator pitch te oefenen, hier feedback op te krijgen en om opdrachten binnen te halen. Iedere partner kreeg deze avond de kans om expertise te delen met potentiële opdrachtgevers. En niet zonder succes! Verschillende partners hebben op deze manier een leuke opdracht opgedaan.

Business & pleasure

Maar het leven draait om meer dan werken. Zo simpel is het. We vinden ontspanning en vrije tijd in ons netwerk minstens zo belangrijk als het neerzetten van topprestaties. Bij SMG nemen we je daarom geregeld mee naar leuke evenementen en zijn we niet vies van een feestje. Samen een dagje weg gaan is de perfecte manier om elkaar beter te leren kennen. Kennis opdoen en plezier maken gaat gelukkig goed samen!