Haal gemakkelijk en snel kwalitatieve professionals aan boord.

Bij Sales Marketing Group (SMG) staan we voor je klaar met ons uitgebreide netwerk van freelance marketing-, communicatie- en salesprofessionals. Wij bieden jou diverse voordelen die jouw zoektocht naar talent naar een hoger niveau tillen en dat zonder extra kosten. 

Previous slide
Next slide

Aangesloten freelance professionals zetten zich dagelijks in voor deze mooie merken.

Voordelen van samenwerken met SMG.

In ons netwerk vind je toegewijde en ervaren professionals met diverse achtergronden en specialismen in marketing, sales of communicatie. Deze freelancers hebben vaak samengewerkt met gerenommeerde merken, waardoor ze waardevolle ervaring hebben opgedaan. Dit stelt jou in staat om snel en eenvoudig de perfecte kandidaat te vinden die naadloos aansluit bij jouw behoeften.

Kwalitatieve professionals​

Toegang tot een uitgebreid netwerk van toegewijde sales- en marketingprofessionals.​

Flexibiliteit en continuïteit

Snel invullen van opdrachten en de mogelijkheid om meerdere professionals samen te brengen voor maximale continuïteit.

Geen intermediair

SMG rekent geen fee voor recruiters en opdrachtgevers, en richt zich enkel op het vinden van de ideale match tussen professional en opdrachtgever

Up-to-date expertise en persoonlijke groei.

Bij SMG geloven we niet alleen in het bieden van concrete oplossingen, maar ook in het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling en groei. Onze freelance professionals worden niet alleen gestimuleerd om hun kennis up-to-date te houden, maar krijgen ook de mogelijkheid om deel te nemen aan workshops, erkende opleidingen en masterclasses. Deze zijn speciaal ontworpen om hen te inspireren en hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Binnen ons netwerk delen we intensief specialistische kennis en ervaringen met elkaar. Hier plukken niet alleen de freelancers de vruchten van, maar ook jij als opdrachtgever.

Video afspelen

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen ondersteunen? We gaan graag met je in gesprek.

Ontdek zelf de voordelen van samenwerken met SMG als recruiter of opdrachtgever. Wij zijn enthousiast om met jou in gesprek te gaan en te kijken hoe wij jou het beste kunnen ondersteunen in het vinden van de beste freelance sales en marketing talenten. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de meerwaarde van ons netwerk!

Stap 1

Deel naar welke expertise jij op zoek bent

Stap 2

Ontvang de profielen van SMG professionals

Stap 3

Ga in gesprek en ontdek jouw match

Stap 4

Stel samen een overeenkomst op en start de samenwerking

Aankomende events.

Kom kennis maken met SMG en de aangesloten freelance experts.

Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Kennisblogs.

Wat we doen en vinden​

Expertverhalen: Jorg Wiedijk

Voor Jorg Wiedijk ging er een wereld open aan opdrachten toen hij zich aansloot bij SMG. Nieuwsgierig waarom? Bekijk het

Zoek niet langer naar de juiste expert, wij helpen je verder.

Ontdekken of wij een match voor jou zijn?  Klik op de “Bel mij terug” button en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

© 2022 – SMG

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring