SMG is een kennis en opdrachten gedreven netwerk van ervaren, specialistische freelancers op het gebied van (online) marketing en sales. Een netwerk dat van elkaar leert, kennis opdoet en denkt in mogelijkheden. Een netwerk dat voor iedere marketing en sales uitdaging een passende oplossing biedt.

SMG helpt jou met het vinden van de juiste kandidaat

Heb jij behoefte aan een freelance professional die jouw team of organisatie voor een korte of langere periode komt versterken? Of het snel kunnen aanbieden van kandidaten voor jou als recruiter voor een klant? SMG helpt jou met de invulling door actief mee te denken over de inhoud van de rol én de persoonlijkheid die past binnen jouw organisatie. Dankzij ons netwerk van hoogwaardige freelance experts op het gebied van (online) marketing of sales zijn wij in staat om direct de beste professional te vinden.

SMG als jouw marketing & sales agency

Ons netwerk van zelfstandig professionals behaalt resultaten door marketing of sales expertises te combineren en in te zetten in jouw project en uitdaging. SMG vormt dan de verbindende schakel tussen het flexibel inzetten van expertise en het verwezenlijken van jouw marketing en sales doelen. 

"Een ondernemer is iemand die zonder valscherm van een klif springt en onderweg naar beneden voor zichzelf een vliegtuig bouwt."

Onze experts zetten zich dagelijks in voor deze

mooie merken.

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

We gaan graag met je in gesprek.