Skip to content

Als Expert van Sales Marketing Group ben je je eigen ondernemer. Je bent dus niet in dienst bij het netwerk. We geloven dat door onze krachten samen te bundelen we kunnen genieten van collectieve voordelen, slimmer kunnen werken en een ieder er op professioneel, financieel en persoonlijk vlak voordelen aan heeft.

Wat krijg je?

Iconen / Ontwikkelen Copy 6

Ondernemen

Sales Marketing Group is verbonden met een netwerk van opdrachtgevers, recruiters en platformen. Jij krijgt toegang tot deze platformen. Ook krijg je toegang tot de recruiterlijst en stellen we je voor bij relevante potentiële opdrachtgevers. Zo vergroten we de kans op opdrachten!

Bij Sales Marketing Group vinden we personal branding erg belangrijk. We geven CV en LinkedIn tips,  bieden sollicitatiebegeleiding en hebben één keer in het jaar een event die volledig in het teken staat van jouw personal brand, namelijk de Branding Boost dag.

Zit je vol op opdrachten? Dan ben je op een gegeven moment ook de beperking van je eigen succes. Samen met je accountmanager bespreken we hoe je eventuele verdere ambities en doelen kan verwerkelijken. Zo kan je bijvoorbeeld gaan schalen om verder te groeien, want samen kan je meer werk aan!

Samen met jouw account manager plan je persoonlijke coaching momenten in. In deze gesprekken bespreken we hoe we jou het beste kunnen helpen. Voorbeelden: personal branding, CV restyling, opleidingsadvies, sollicitatie adviezen en focus op jouw persoonlijke groei als freelancer.

Iconen / Ontwikkelen Copy 2

Kennis

Opleidingen, cursussen of coaches kosten geld. SMG stimuleert zelfontwikkeling door het persoonlijke opleidingsbudget. Je hebt minimaal €1.200 persoonlijk opleidingsbudget per jaar. Je kunt jouw opleidingsbudget gemakkelijk laten groeien. Lees verder over het persoonlijk opleidingsbudget.

Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met de bij SMG aangesloten accountant. Deze kan je slimme tips geven hoe je financiële voordelen kan behalen. Benieuwd hoe jouw nieuwe financiële situatie eruit kan zien? Neem contact met ons op, we zullen het voor je berekenen.

Als je lid wordt van SMG bieden we je de mogelijkheid om begeleiding te krijgen van een mentor. Dit is een senior expert uit de groep die je op weg helpt binnen de groep of bij het freelancen of wellicht kan ondersteunen op specifieke kennisgebieden. In samenspraak kiezen we de juiste mentor uit de groep voor je.

De kracht van SMG zit in het netwerk. Kennisdeling staat daarom hoog in het vaandel. Door middel van kennissessies, squad bijeenkomsten en focusgroepen delen we kennis en ervaring op zowel specialisme als strategisch niveau. Maar ook onderwerpen als verzekeringen & pensioen blijven niet onbesproken. 

Iconen / Academy Copy 3

Evenementen

8 tot 12 keer per jaar organiseren we als groep besloten evenementen. Deze diners, activiteiten en/of cursussen zijn georganiseerd ten behoeve van jouw groei maar ook voor de fun! Door te verbinden leer je van elkaar en weet je wat een ieders kwaliteiten zijn. Dit stimuleert de aanbreng van opdrachten en onderlinge samenwerking.

Maandelijks komen we bij elkaar tijdens de Inspire & Connect. Tijdens deze avonden leer je de SMG experts, opdrachtgevers en freelancers kennen terwijl je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. Als SMG expert mag ook jij van dit moment gebruik maken jouw kennis aan het publiek te delen in de vorm van een training of verhaal. Benieuwd naar het onderwerp van deze maand? Bekijk onze evenementenagenda.

Je krijgt gratis toegang tot evenementen die bij jouw expertise verbonden zijn of jou kunnen helpen met de groei van je netwerk. Denk hierbij aan evenementen van The Dutch Search Awards en IAB.

Iconen / Academy Copy

Verdienmodel

Als je een nieuwe ondernemer aanbrengt ontvang je een vergoeding van €2,- per declarabel uur van die expert voor een periode van 24 maanden.

Daarnaast tellen zijn of haar declarabele uren ook mee met die van jou mee zodat je sneller in afdracht daalt.

Wanneer jij een opdracht aanbrengt bij een expert uit het netwerk ontvang je gedurende de hele loop van de opdracht een aanbrengfee van 10% over de gegenereerde omzet. Lees meer over de definitie van het ‘warm aanbrengen’.

Ben je een ‘senior’ expert dan kun je ook in aanmerking komen om als mentor te dienen voor andere experts. Als mentor van een andere expert ontvang jij € 1,- per declarabel uur van die expert gedurende de looptijd van jouw mentorschap. Dit kost de mentee overigens niets meer, het wordt gedekt door de bestaande afdracht.

Wie kan delen kan ook vermenigvuldigen!

Wil je meer uitleg over de kosten en baten van het lidmaatschap?

Wat zijn de kosten?

Dit is wat je als partner financieel bijdraagt aan het netwerk.

Maandelijkse bijdrage = opleidingsbudget

Als expert van SMG betaal je een vaste maandelijkse bijdrage van € 100. Deze is volledig in te zetten als opleidingsbudget. Je ontvangt daardoor € 1200 opleidingsbudget per jaar! Deze is vrij te besteden aan een opleiding of cursus naar keuze. Deze maandelijkse bijdrage is gewijzigd op 1 januari 2019.

Partnerbijdrage

 

De bijdrage aan het partnernetwerk begint met 15% van jouw totale omzet uit jouw bedrijf. De omzetbijdrage is van toepassing op al jouw opdrachten. Heb je een maand geen omzet, dan betaal je geen omzet bijdrage en aanbrengfee. Na verloop van tijd daalt jouw omzet bijdrage. Na 4500 uur betaal je 10% en na totaal 7500 uur nog maar 5%. Breng je een nieuwe freelancer in het netwerk, dan tellen de uren van de aangebrachte freelancer 24 maanden mee aan jouw totaal gewerkte uren.