Skip to content
72ProfielSMG52-e1564404354766

“Samen komen is een begin, 
samen blijven is vooruitgang, samenwerken is succes.”

SMG is een kennis en opdrachten gedreven netwerk van ervaren, specialistische freelancers op het gebied van (online) marketing en sales. Een netwerk dat van elkaar leert, kennis opdoet en denkt in mogelijkheden. Een netwerk dat voor iedere marketing en sales uitdaging een passende oplossing biedt. 

Samen ondernemen binnen Sales Marketing Group betekent dat je je aansluit bij een expertnetwerk van freelance marketing en sales professionals. Vanuit SMG word je gestimuleerd om jouw kennis te vergroten, jezelf op de kaart te zetten bij opdrachtgevers en heb je altijd een sparringpartner. Je bent én blijft zelfstandig, maar je bent onderdeel van een club enthousiaste en gedreven ondernemers die elkaar inspireren en laten groeien.

 

Je houdt het gevoel van vrijheid, dat voor veel zelfstandigen zo belangrijk is, maar bent toch onderdeel van een groter geheel.

Ondernemen met SMG

Samen weet je meer dan alleen. Als onderdeel van SMG kun je je volledig focussen op je eigen specialiteit en écht doen wat je leuk vindt. Tegelijkertijd kun je je opdrachtgevers ondersteunen met de beste specialisten op andere gebieden van marketing. Binnen het partnernetwerk heb je de mogelijkheid om:

Wil je meer weten over Sales Marketing Group? Of ben je benieuwd hoe jij binnen het netwerk kunt passen? Vul de ExpertMatch in of neem contact met ons op, we vertellen je graag meer!

Kennis maken met het netwerk?

Overweeg je om Expert te worden van SMG? Kom dan naar de maandelijkse Inspire & Connect! Hier leer je de SMG-Experts, opdrachtgevers en andere vakgenoten kennen, terwijl je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen.

Voordelen voor jou

Samen optrekken met andere freelance sales & marketing experts, kennis op doen en met elkaar delen, hulp bij het binnenhalen van opdrachten en de collectieve voordelen zoals een topaccountant of een interessante AOV verzekering zijn maar een paar van de redenen waarom online marketing specialisten er voor kiezen om zich aan te sluiten bij de Sales Marketing Group. Het financiële vangnet van de groep zorgt ervoor dat het risico voor de ondernemers tot een minimum beperkt wordt.

Vind jouw opdracht dankzij het sterke Expert Netwerk

Ondernemers in de Sales Marketing Group zijn zelfstandig, maar werken samen op sommige vlakken. Als ondernemer wil je soms even kunnen sparren met een collega-ondernemer. SMG maakt gebruik van de mogelijkheden van het Expert Netwerk. Zowel om kennis te delen en van elkaar te leren, als op commercieel gebied. Met financiële vergoedingen worden ondernemers gestimuleerd om elkaar niet alleen met kennis te ondersteunen, maar ook met opdrachten. 

Financiële vergoedingen

De Sales Marketing Group stimuleert de ondernemers ook om hun netwerk uit te breiden en andere professionals uit te nodigen om zich aan te melden voor de groep. Zij weten immers het beste waar het talent te vinden is. Benieuwd hoe de financiële vergoeding eruit ziet? Lees meer over het financiële overzicht.

Kennis delen en ontwikkelen

Bij de Sales Marketing Group geloven we dat je nooit uitgeleerd bent, zeker niet in de online marketing. Daarom krijg je als partner van SMG  toegang tot maandelijkse trainingen en seminars over specifieke onderwerpen binnen de online marketing en ondersteunen we je in je persoonlijke ontwikkeling.

Onze freelance Experts.

Vul de ExpertMatch in

 en ontdek snel of SMG iets voor jou is 

binnen 2 minuten klaar