Skip to content

Blogs, artikelen, interviews met interessante vakspecialisten en veel meer. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze artikelen en events.

Neuromarketing – Het brein achter betere content!

Wist je dat wel 95% van al onze reacties en beslissingen onbewust zijn? Het onbewustzijn van de mens is dus het perfecte doelwit als marketing strateeg, zo vind ook Mieneke Kwekkeboom. Zij raakte zo geïnteresseerd in deze wetenschap over het menselijk brein, dat ze er haar expertise van maakt! Na een masterclass volgt zij nu de cursus ‘Schrijven voor het brein’. Speciaal voor jou een uniek inkijkje!
LEES VERDER

Expertverhalen: Dolf Kos

Hoe ziet het leven als freelancer eruit in de wereld van marketing en sales? Ronnie Overgoor maakt in de 7DTV-serie de Zelfstandig Ondernemer, in samenwerking met Sales Marketing Group, portretten van freelancers en zzp’ers die werkzaam zijn in deze branche. Bekijk hier het interview met Dolf Kos, founder van SMG.
LEES VERDER

Expertverhalen: Peter Beentjes

Freelance Marketing Strateeg Peter Beentjes vertelt in deze “Expertverhalen” aflevering wat zijn twijfels waren om te gaan freelancen en wat hem uiteindelijk over de streep heeft getrokken om zijn succesvolle baan in te wisselen voor een nieuw avontuur. Bekijk hier zijn interview!
LEES VERDER

Waarom het integreren van marktplaatsen in je omni-channel strategie noodzakelijk is

Door technologische vernieuwingen en hogere verwachtingen van de klant is het aantal webshops enorm toegenomen en de tijd dat bol.com de enige unieke marktplaats was, is al lang verleden tijd.
LEES VERDER

5 REDENEN OM TE GAAN FREELANCEN

Waarom zou je gaan freelancen? Een vaste baan bij een leuke werkgever is toch prima? Ik vroeg het aan de experts van de SalesMarketingGroup. Hieronder de 5 belangrijkste redenen die direct naar voren kwamen.
LEES VERDER

Van een carrière in loondienst naar de vrijheid van freelancen

Vanaf januari 2017 werkte Wouter Amersfoort voor Dolf in loondienst als Senior Digital Marketeer. Tijdens zijn werk had hij veel te maken met diverse interim klussen. De vrijheid van het leven als zelfstandige lag langzaam maar zeker op de loer.
LEES VERDER

Expertverhalen: Menno Ouweneel

“Binnen een week had ik een interim opdracht bij een mooie klant!”. Menno Ouweneel heeft zich onlangs aangesloten bij SMG en vertelt in deze ‘Expertverhalen’ aflevering wat zijn motivatie was om freelancer te worden en waarom hij is aangesloten bij het netwerk van Sales Marketing Group. Bekijk hier zijn interview!
LEES VERDER

Verzekeringen voor freelancers

Bij ondernemen hoort risico. Daar heb je gewoon mee te maken. Maar je kunt hier wel op een goede manier mee omgaan. Tegen veel risico’s en mogelijke problemen kun je je verzekeren. Maar welke verzekeringen zijn er allemaal voor freelancers? We informeren je er hier graag over.
LEES VERDER
Prinsjesdag

Prinsjesdag 2021: Wat verandert er voor ZZP’ers?

Afgelopen dinsdag zaten we weer massaal aan onze tv’s, computers, telefoons en tablets gekluisterd. Want: Prinsjesdag! Op deze jaarlijkse derde dinsdag van september...
LEES VERDER

LinkedIn Algoritme

LinkedIn is natuurlijk hét platform om connecties te maken en om relaties te onderhouden. Je gaat er misschien vanuit dat de hoeveelheid connecties op LinkedIn bepaalt of je content de mensen buiten jouw eigen netwerk bereikt. Dit klinkt immers best
LEES VERDER

Social Media Campagnes

Je campagne bouw je op aan de hand van 11 verschillende doelstellingen. Ook deze doelstellingen hebben een eigen ‘plek’ in de verschillende fases:
LEES VERDER
Kevin Ruhe E-mail Professional Of The Year

Kevin Ruhe: vloeiend van werknemer naar freelancer

SMG-partner Kevin Ruhe kreeg onlangs een nominatie voor ‘E-mail Professional of the Year 2019’. Dat is natuurlijk een fantastische prestatie. Helemaal als je nagaat dat hij nog niet zo lang als freelancer aan het werk is. Kevin wist op een vloeiende manier van werknemer naar freelancer te gaan. Hoe deed hij dat?
LEES VERDER

SMG Academy & Events.

Geen evenementen gevonden!