Skip to content
Dolf Kos

“Er zijn mensen die leven in een droomwereld en er zijn mensen die alleen maar kijken naar de werkelijkheid. Maar er zijn ook mensen die van hun dromen werkelijkheid weten te maken.”

SMG is een kennis en opdrachten gedreven netwerk van ervaren, specialistische freelancers op het gebied van (online) marketing en sales. Een netwerk dat van elkaar leert, kennis opdoet en denkt in mogelijkheden. Een netwerk dat voor iedere marketing en sales uitdaging een passende oplossing biedt.

We willen dan ook jou als freelancer laten excelleren in datgene wat je leuk vindt om te doen. Focus op je tienen en doe waar je écht goed in bent. We geloven dat je daardoor nóg beter wordt in wat je doet. Dat geeft energie en daar word je blij van. Bij SMG heb je de ultieme vrijheid om je werk zo in te delen zoals jij dat graag wilt.

Omdat de randzaken van ondernemen bij Sales Marketing Group goed geregeld zijn, kunnen de ondernemers zich bezighouden met de kwaliteit van hun werk. En daar zijn we trots op!

Niet iedere professional kan zich zomaar aansluiten bij de SMG. Ervaring, opleidingsniveau, specialisatie én persoonlijkheid spelen een belangrijke rol. De ondernemers die al onderdeel zijn van het netwerk, bepalen of een nieuwe partner past binnen de groep en mag toetreden. Naast het toesturen van je cv, een call en kennismakingsgesprek, zal ook een online assesement op jouw vakgebied onderdeel zijn van onze screening. Uiteraard bespreken we deze uitkomsten.

SMG brengt meer kennis in het bedrijfsleven

Het is de ambitie van SMG om getalenteerde freelancers in hun kracht te zetten door intensief en met plezier samen op te trekken en kennis te delen. Hiermee helpen wij zelfbewuste en ondernemende mensen en organisaties aan méér kennis met impact bij iedere marketing en sales uitdaging. Onze intrinsiek gedreven marketing en sales experts, werken hard vanuit een verfrissende aanpak, om iedere dag het verschil te maken en meerwaarde toe te voegen aan de organisaties waar zij worden ingezet.

Team.

Onze freelance Experts.

Leer ons beter kennen