Skip to content

SMG is een kennis en opdrachten gedreven netwerk van ervaren, specialistische freelancers op het gebied van (online) marketing en sales. Een netwerk dat van elkaar leert, kennis opdoet en denkt in mogelijkheden. Een netwerkt dat voor iedere marketing en sales uitdaging een passende oplossing biedt.

We willen dan ook jou als freelancer laten excelleren in datgene wat je leuk vindt om te doen. Focus op je tienen en doe waar je écht goed in bent. We geloven dat je daardoor nóg beter wordt in wat je doet. Dat geeft energie en daar word je blij van. Bij SMG heb je de ultieme vrijheid om je werk zo in te delen zoals jij dat graag wilt.

 

Omdat de randzaken van ondernemen bij Sales Marketing Group goed geregeld zijn, kunnen de ondernemers zich bezighouden met de kwaliteit van hun werk. En daar zijn we trots op!

Niet iedere professional kan zich zomaar aansluiten bij de SMG. Ervaring, opleidingsniveau, specialisatie én persoonlijkheid spelen een belangrijke rol. De ondernemers die al onderdeel zijn van het netwerk, bepalen of een nieuwe partner past binnen de groep en mag toetreden. Naast het toesturen van je cv, een call en kennismakingsgesprek, zal ook een online assesement op jouw vakgebied onderdeel zijn van onze screening. Uiteraard bespreken we deze uitkomsten.


Sales Marketing Group: Hét kennis- en opdrachtennetwerk voor freelance sales en marketing professionals.

De Sales Marketing Group is een sterk en persoonlijk netwerk van ervaren, specialistische freelancers op het gebied van marketing, sales en communicatie. Een netwerk dat niet alleen voor klanten, maar ook voor elkaar klaarstaat. Dat van elkaar leert, denkt in mogelijkheden en het belang van de klant altijd voorop heeft staan.

Weten wat Sales Marketing Group voor jou als (startende) freelancer kan betekenen?

 

  • Versterk en vergroot je netwerk
  • Samen helpen we elkaar sneller aan opdrachten
  • Kennisdeling met gelijkgestemde professionals
  • Mogelijke ondersteuning van een accountmanager en mentor
  • Toegang tot verschillende netwerk events, trainingen, webinars etc.

En nog veel meer! 

 

Wil je meer weten over Sales Marketing Group? Of ben je benieuwd hoe jij binnen het netwerk kunt passen? Neem contact met ons op, we vertellen je graag meer!

 

Hoeveel kennis wil jij?

Ondernemen

Samen ondernemen is niet alleen leuker. Het is ook elkaar helpen naar meer succes.

Ontwikkelen

Samen ontwikkelen is kennis up-to-date houden centraal stellen.

Delen

Samen delen is meer dan een collectief. Het is delen van elkaars netwerk, kennis en ervaringen.

Plezier

Samen plezier maken schept verbondenheid en betrokkenheid.

SMG Events & Academy.

Vergroot je kennis en versterk je netwerk

Geen evenementen gevonden!

Expert­verhalen en nieuws.

Ik wil graag teruggebeld worden.