Wat kost het?

Als partner van SalesMarketingGroup ben je je eigen ondernemer. Je bent dus niet in dienst bij het netwerk. We geloven dat door onze krachten samen te bundelen we kunnen genieten van collectieve voordelen, slimmer kunnen werken en een ieder er op professioneel, financieel en persoonlijk vlak voordelen aan heeft.

“Wie kan delen kan ook vermenigvuldigen!”

Wat kost het?

Dit is wat je als partner financieel bijdraagt aan het netwerk.

Partner bijdrage
De bijdrage aan het partnernetwerk is 15% van jouw totale omzet. De omzet bijdrage is van toepassing op al jouw opdrachten. Heb je een maand geen omzet, dan betaal je geen omzet bijdrage en aanbrengfee.

Maandelijkse bijdrage = opleidingsbudget
Als partner(lid) van SMG betaal je een vaste maandelijkse bijdrage van € 100. Deze is volledig in te zetten als opleidingsbudget. Je ontvangt daardoor € 1200 opleidingsbudget per jaar! Deze is vrij te besteden aan een opleiding of cursus naar keuze.

Deze maandlijkse bijdrage is gewijzigd op 1 januari 2019.

Aanbrengfee
Degene die jouw opdracht vindt, ontvangt een aanbrengfee van 10% over de omzet gegenereerd door deze opdracht. Dit kun je zelf zijn, maar ook andere partner of SalesMarketingGroup. Dit bepaalt of jijzelf of een ander deze fee ontvangt. Lees meer hierover in het onderste gedeelte van deze pagina.

Wat krijg je?

Lees hier wat je krijgt als partner van SMG.

Accountmanager
Samen met jouw account manager plan je persoonlijke coaching momenten in. In deze gesprekken bespreken we hoe we jou het beste kunnen helpen. Voorbeelden: personal branding, CV restyling, opleidingsadvies, sollicitatie adviezen.

Persoonlijk opleidingsbudget
Opleidingen, cursussen of coaches kosten geld. SMG stimuleert zelfontwikkeling door het persoonlijke opleidingsbudget. Je hebt minimaal € 1200 persoonlijk opleidingsbudget. Je kunt jouw persoonlijke opleidingsbudget gemakkelijk laten groeien. Lees hier meer over het persoonlijk opleidingsbudget.

Partner evenementen
6 keer per jaar organiseren we besloten partner evenementen. Deze diners, activiteiten en/of cursussen zijn georganiseerd ten behoeve van jouw groei maar ook voor de fun! Met elkaar te verbinden leer je van elkaar en weet je wat een ieders kwaliteiten zijn. Dit stimuleert de aanbreng van opdrachten en onderlinge samenwerking.

Vergroot je kansen
SalesMarketingGroup is verbonden met een netwerk van opdrachtgevers, recruiters en platformen. Jij krijgt toegang tot deze platformen. Ook krijg je toegang tot de recruiter lijst en stellen we je voor bij relevante potentiële opdrachtgevers. Zo vergroten we de kans op opdrachten!

Aanbrengfee
Wanneer jij een opdracht aanbrengt bij een partner uit het netwerk ontvang je gedurende de hele loop van de opdracht een aanbrengfee van 10% over de gegenereerde omzet.

Aanbrengvergoeding
Als je een nieuwe ondernemer aanbrengt ontvang je een vergoeding van €2,- per declarabel uur van die partner voor een periode van 24 maanden.

Mentorship vergoeding
Tijdens het onboarding proces wordt de nieuwe partner voorgesteld aan een ‘senior’ partner. Ben jij deze senior partner, dan ontvang jij €1,- per declarabel uur van die partner voor een periode van 24 maanden.

VIP toegang tot evenementen
Je krijgt gratis toegang tot evenementen die bij jouw expertise verbonden zijn of jou kunnen helpen met de groei van je netwerk. Denk hierbij aan evenementen van The Dutch Search Awards en IAB.

Inspire & Connect
Maandelijks komen we bij elkaar tijdens de Inspire & Connect. Tijdens deze avonden leer je de SMG partners, opdrachtgevers en freelancers kennen terwijl je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. Hier zijn zo’n +/- 30 man aanwezig. Als SMG partner mag ook jij van dit moment gebruik maken jouw kennis aan het publiek te delen in de vorm van een training of verhaal.

Benieuwd naar het onderwerp van deze maand? Ga hier naar de agenda.

Kennisoverdracht
Loop je tijdens een opdracht tegen een probleem aan, dan is er een grote kans dat een andere partner jou uit de brand kan helpen! Uit de praktijk is gebleken dat SMG partners graag samen overleggen. Api koppeling nodig? Meetpixel werkt niet? Geen nood.

Mentor
Tijdens het onboarding proces word je voorgesteld aan een senior partner. Deze zorgt ervoor dat je binnenkomst in de groep als een warm bad aanvoelt. Uiteraard ben je vrij om te sparren met alle partners binnen de groep.

Financieel vangnet
Het netwerk zet zich in om jou aan het werk te krijgen. Als je tijdelijk geen opdrachten hebt, kun je onder duidelijke voorwaarden een maandelijks voorschot aanvragen van maximaal € 4000, per maand en maximaal €12.000 totaal.

Financieel adviesgesprek
Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met de bij SMG aangesloten accountant. Deze kan je slimme tips geven hoe je financiële voordelen kan behalen.

Benieuwd hoe jouw nieuwe financiële situatie eruit kan zien? Neem contact met ons op, we zullen het voor je berekenen. 

Regelingen

Uurtarief
Als partner van SalesMarketingGroup bepaal je zelf je tarief. We adviseren een uurtarief tussen de €75 en €125.

“Hanteer jij een te laag uurtarief maar pas je wel in het netwerk? Dan coachen we je graag naar jouw gewenste uurtarief.”

Mindering bijdrage
Na verloop van tijd daalt de omzet bijdrage. Na 4500 uur betaal je 10% en na 7500 nog maar 5%. Breng je een nieuwe partner in het netwerk, dan tellen de uren van de partner 24 maanden mee aan jou totaal gewerkte uren.

Uren vermenigvuldiging
Als je een nieuwe freelancer aanbrengt in de groep tellen zijn/haar uren bij de door jou gewerkte uren. Je werkt zo sneller naar een vermindering in bijdrage. Lees voor meer details de regels boven deze pagina door.

KVK
Als partner(lid) van SalesMarketingGroup ben je je eigen ondernemer. Je bent dus niet in dienst bij het netwerk. Aan het lidmaatschap zitten kosten en baten verbonden. Deze zijn voor alle partners gelijk en worden maandelijks verrekend. Als partner moet je jouw onderneming hebben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Opzegtermijn
Heb je na 3 maanden besloten dat het netwerk niet bij je past mag je het contract schriftelijk beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van 3 maanden.

Heb je vragen over deze financiële regelingen of wil je meer weten over de Sales Marketing Group? Neem contact met ons op, we vertellen je er graag meer over!

Kom langs!
Overweeg je om partner te worden van SMG. Kom dan naar de maandelijkse Inspire & Connect.
Tijdens de Inspire & Connect leer je de SMG Partners, opdrachtgevers en Freelancers kennen terwijl je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen.

Bekijk hier de evenementen agenda