Exclusieve evenementen

Jij bent de beste in je vakgebied. Dus wil je een eigen merk neerzetten, overspoeld worden door leuke opdrachten en veel geld verdienen. Kun jij dat helemaal alleen? Top! Gaat het niet zoals je zou willen? Sluit je dan aan bij de Sales Marketing Group en werk zelfstandig samen met vakgenoten. Want samen sta je altijd sterker.

“Samen komen is een begin; samen blijven is vooruitgang; samenwerken is succes.”

 

Alsof samenwerken met vakgenoten nog niet genoeg voordelen biedt, verzorgt SMG geregeld evenementen voor experts zoals jij. Wellicht ken je ons van het jaarlijkse Performance Marketing Event (PME) of de maandelijkse Inspire & Connect. Maar wist je dat SMG partners ook exclusieve evenementen mogen bijwonen? Dat wil je niet missen!

Toffe events voor SMG partners

Zes keer per jaar komen SMG partners samen voor een exclusief partner evenement: Samen gave activiteiten ondernemen en de kneepjes van het ondernemerschap leren. We leren van experts uit onze eigen groep of huren deze voor je in! Alles om jou nóg succesvoller te maken.

Samenwerken is succes

Tijdens SMG partner evenementen staan het leggen van connecties en het delen van kennis centraal. Hoe beter je de krachten van andere partners kent, hoe beter je elkaar kunt helpen. Samen aan opdrachten werken, kennis uitwisselen en sparren inspireert en versterkt. Zo doet iedereen waar hij of zij goed in is!

“Samen komen is een begin; samen blijven is vooruitgang; samenwerken is succes.”

Wat houd het in?

Sinds het ontstaan van SMG hebben we al een aantal geslaagde partner events georganiseerd. Benieuwd wat we gedaan hebben? We delen graag een korte terugblik:

Pitch jouw expertise

Een pitchavond is dé avond om je elevator pitch te oefenen, hier feedback op te krijgen en om opdrachten binnen te halen. Iedere partner kreeg deze avond de kans om expertise te delen met potentiële opdrachtgevers. En niet zonder succes! Verschillende partners hebben op deze manier een leuke opdracht opgedaan.

Business & pleasure

Samen een dagje weg gaan is de perfecte manier om elkaar beter te leren kennen. Kennis opdoen en plezier maken gaat gelukkig goed samen! We begonnen de dag met een LinkedIn training en deelden tips en successen met elkaar. De spannende helikoptervlucht die daarop volgde heeft ons allemaal even wakker geschud. Genoeg stof om tijdens het eten nog met elkaar over na te praten.

Kun je niet wachten om je als partner aan te sluiten bij SMG en wil je voortaan geen exclusief evenement meer missen? Lees dan hier meer over het aanmeldtraject of neem contact met ons op.