Haal meer uit je freelance carrière met Sales Marketing
Group.

Als ambitieuze professional wil jij jezelf blijven uitdagen en ben je klaar voor het volgende niveau in je freelance carrière. Bij Sales Marketing Group (SMG) begrijpen we jouw ambitie en bieden we concrete oplossingen en ondersteuning om jouw freelance carrière naar nieuwe hoogten te brengen.  

Vorige slide
Volgende slide

Aangesloten freelance professionals zetten zich dagelijks in voor deze mooie merken.

Concrete oplossingen voor jouw uitdagingen.

Het is tijd om je omzet te vergroten en efficiënter te werken als ondernemer. Daar horen hoogwaardige opdrachten bij die passen bij jouw expertise en ervaring. SMG biedt jou concrete oplossingen, de mensen en ondersteuning die je nodig hebt om deze uitdagingen te overwinnen.

 
Opdrachten

Open nieuwe deuren door een ambitieus netwerk. Wordt warm aangedragen bij opdrachtgevers door collega SMG professionals.

Verdienmodellen

Elkaar helpen aan succes is nog leuker wanneer daar een financiële beloning tegenover staat. Maak je opdrachten schaalbaar door samen te werken met het netwerk.

Netwerk

Versterk je netwerk en vergroot de gunfactor. Beleef onvergetelijke activiteiten, evenementen en inspirerende reizen met ambitieuze professionals.

Versterk je freelance slagkracht.

Door slim gebruik te maken van het SMG netwerk kan je jouw omzet vergroten. We geloven dat door het bundelen van onze krachten, gebruik te maken van de collectieve voordelen en slimmer te werken, iedereen zich op professioneel, financieel en persoonlijk vlak kan verbeteren. 

 

Het netwerk van SMG biedt je de mogelijkheid om samen te werken met andere freelancers binnen ons netwerk. Hierdoor kun je projecten aannemen die groter zijn dan wat je alleen zou kunnen doen. Je kunt specifieke werkzaamheden uitbesteden aan andere specialisten, zodat jij je kunt concentreren op jouw kernexpertise en opdrachten van hogere kwaliteit kunt leveren.

Jorg Wiedijk
Jorg WiedijkMarketing Strateeg
Lees verder
"Ik was op zoek naar opdrachten binnen de marketing, sales en communicatie en stuitte via LinkedIn op SMG. Het viel me op dat er binnen SMG vele verschillende expertises zijn, wat ik als een groot voordeel zie. De groep met experts vullen elkaar goed aan, zijn bijzonder prettig om mee samen te werken, delen relevante opdrachten met elkaar en kennis delen staat centraal."
Serkan Serin
Serkan SerinOnline Marketeer & E-Commerce Specialist
Lees verder
"SMG heeft mij veel gebracht. Het ‘teamgevoel’ van vast dienstverband, maar toch freelancen. We zijn collega's die elkaar helpen en kennisdelen. Samen sta je sterk. Dat geldt hier ook. Er is geen vraag of case die je niet kan beantwoorden of oplossen. Met een club van 100+ experts kan je altijd terugvallen op ervaringen van anderen. Eén van de beste keuzes die ik ooit heb gemaakt!"
Wouter Amersfoort
Wouter AmersfoortOnline Marketeer
Lees verder
"SMG heeft mij geholpen om te komen waar ik nu sta. Een freelancer met veel vrijheid, kennis en het belangrijkste: nog meer plezier in mijn werk. Ik ben iemand die nieuwe uitdagingen zoekt in werk. Elke zoveel maanden een nieuwe klus is daarom echt een uitkomst. SMG helpt mij bij het zoeken en vinden van nieuwe klussen De kennis binnen de groep is bijna oneindig en het is ook heel erg gezellig :-)."
Joyce de Jong
Joyce de JongCommunicatie & Events professional
Lees verder
"Ik had nooit gedacht dat ik zoveel uit Sales Marketing Group zou halen. Naast nieuwe opdrachten gaf SMG mij ook de mogelijkheid meer aan mijn eigen kennis te werken door opleidingen en trainingen te volgen. Hierdoor groei ik nog meer in het ondernemerschap. Niet voor niets staat SMG voor ‘hoeveel kennis wil jij’, dat ik ervaar nog altijd!"
Sebas de Groot
Sebas de GrootOnline Marketing Specialist
Lees verder
"Zonder Sales Marketing Group was ik niet zover gekomen als waar ik nu sta. SMG organiseert vaak mooie kennis- en funevents waar ik graag aanwezig ben. Zowel om mijn kennis bij te spijkeren als te socializen met de andere experts. Daarnaast heb ik via de groep mooie relaties opgebouwd waar waardevolle opdrachten zijn uitgekomen"

Jouw kennis in beweging.

Binnen het SMG-netwerk houden we je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Daarnaast krijg je toegang tot een uitgebreid digitaal leerplatform, aangevuld met maandelijkse trainingen en meetups over actuele onderwerpen die je interesseren. Denk hierbij aan waardevolle workshops over het opbouwen van een sterk personal brand, trainingen over effectieve onderhandelingstechnieken en deskundig advies over het verbeteren van je timemanagement. Bovendien bouw je een opleidingsbudget op dat je flexibel kunt inzetten, ook bij gerenommeerde opleidingsinstituten. Hoeveel kennis wil jij? 

Video afspelen

Wie we zijn.

Bij Sales Marketing Group geloven we in samen ondernemen en het vergroten van ons netwerk. We helpen freelancers aan unieke kennis en delen toffe opdrachten. SMG biedt ambitieuze mensen de kans om met elkaar meer impact te maken. Door krachten te bundelen, ontwikkelen we onszelf, maken we plezier en delen we succes.

0

Aangesloten zelfstandige professionals

0 +

Warme opdrachten gedeeld per week

0 +

Inspire, training en fun events per jaar

0 +

Gemiddelde omzet per maand

Voordelen van het SMG netwerk.

Als member van het SMG-netwerk vergroot je niet alleen je professionele netwerk, maar krijg je ook toegang tot exclusieve opdrachten en kansen. Daarnaast bieden we ondersteuning bij het opzetten van je eigen bedrijf, zodat je kunt groeien als freelance professional. Samen staan we sterker!

Samen ondernemen

Het is niet alleen leuker maar ook elkaar helpen naar meer succes

Ontwikkeling centraal

Zowel in jouw expertise als persoonlijk

Plezier

Versterk je netwerk en vergroot de gunfactor

Creëer kansen

Door het delen van elkaars netwerk, kennis en ervaring.

Klaar om de stap te zetten naar vrijheid, succes en professionele groei als freelance marketing of sales professional?

Sluit je vandaag nog aan bij het netwerk en lanceer jouw freelance carriere met de

concrete oplossingen en support van SMG🚀.

Aankomende events.

Kom kennis maken met SMG en de aangesloten freelance experts.

Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Kennisblogs.

Wat we doen en vinden​

Expertverhalen: Jorg Wiedijk

Voor Jorg Wiedijk ging er een wereld open aan opdrachten toen hij zich aansloot bij SMG. Nieuwsgierig waarom? Bekijk het

Ontdek wat je met ons als freelance expert kunt bereiken.

Neem contact op

Ontdekken of wij een match voor jou zijn?  Klik op de “Bel mij terug” button en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

© 2022 – SMG

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring