De organisatie

De Sales Marketing Group is een sterk partnernetwerk van ervaren, specialistische ondernemers op het gebied van online marketing en sales. Een netwerk dat voor iedere online marketing uitdaging een passende oplossing biedt. Een netwerk dat niet alleen voor klanten, maar ook voor elkaar klaarstaat. Dat van elkaar leert, denkt in mogelijkheden en het belang van de klant altijd voorop heeft staan.

“Er zijn mensen die leven in een droomwereld en er zijn mensen die alleen maar kijken naar de werkelijkheid. Maar er zijn ook mensen die van hun dromen werkelijkheid weten te maken.”

Geen hiërarchie
Bij de Sales Marketing Group vind je geen hiërarchische structuur zoals je deze bij de meeste bedrijven terugvindt. De arbeidsmarkt verandert, mensen willen flexibeler werken, zonder daarbij direct (financiële) risico’s te lopen. De Sales Marketing Group is een organisatie met een platte structuur. Iedere partner is gelijkwaardig en is vrij om zelf zijn of haar werktijden en werklocatie te bepalen. En door de verschillende regelingen vanuit de groep, zijn de financiële risico’s beperkt. Omdat de randzaken bij de Sales Marketing Group goed geregeld zijn, kunnen de ondernemers zich bezighouden met de kwaliteit van hun werk. En daar zijn we trots op!

Niet iedere online marketeer kan zich zomaar aansluiten bij de SMG. Ervaring, opleidingsniveau, specialisatie én persoonlijkheid spelen een belangrijke rol. De ondernemers die al onderdeel zijn van het netwerk, bepalen of een nieuwe partner past binnen de groep en mag toetreden. Dit principe zorgt ervoor dat niet iedere ondernemer de stap naar de Sales Marketing Group kan maken. Naast het toesturen van je cv, een call en kennismakingsgesprek, zal ook online assesement op jouw vakgebied onderdeel zijn van de screening. Uiteraard bespreken we deze uitkomsten.

Effective networking isn’t a result of luck – it requires hard work and persistence

De rechtsvorm
De Sales Marketing Group is een BV en is aangesloten bij de Kamer van Koophandel. Goed om te weten voor jou is, dat als je je aansluit bij de SMG, je gewoon zelfstandig ondernemer blijft. Door een partnerovereenkomst te tekenen kun je gebruik maken van alle voordelen die de groep je biedt. Maar je zelfstandigheid en je vrijheid blijf je altijd behouden. Je bepaalt zelf wanneer je werkt, waar je werkt en hoeveel uren je maakt. En bevalt het niet? Dan kun je de partnerovereenkomst ontbinden en je eigen weg weer vervolgen. We hanteren hierbij een opzegtermijn van drie maanden.

Het projectbureau
Ons projectbureau regelt niet alleen de facturatie van de maandelijkse bijdrage, maar kan je ook veel werk uit handen nemen. Via hen kun je bijvoorbeeld je administratie laten verzorgen door accountantskantoor Castelein & Basmaci. Ook krijg je, als je je aansluit bij de Sales Marketing Group, een review van je CV en LinkedIn profiel. Hiermee zorgen we er samen voor dat je personal branding goed op orde is.

Bij ons projectbureau kun je ook terecht met al je vragen over de groep. Stuur ons een bericht.

Effective networking isn’t a result of luck – it requires hard work and persistence

Onze specialiteit? Jou ontzorgen
De Sales Marketing Group heeft één belangrijk focuspunt: online marketing. Samen met onze partners ontwikkelen we onszelf voortdurend op het constant veranderende terrein van de online marketing. We kunnen je op weg helpen met een ingewikkeld vraagstuk, ondersteuning bieden bij een project of een compleet team van professionals invliegen om tijdelijk een afdeling te runnen. Welke online marketing behoefte jij ook hebt, onze professionals staan voor je klaar!

De mogelijkheden van de toekomst
De online marketing is een vakgebied dat zich in een razend tempo ontwikkelt. Bij de Sales Marketing Group zitten we daarom niet stil. We houden de ontwikkelingen in ons vakgebied nauwlettend in de gaten en scholen we bij waar nodig. De ondernemers die bij de SMG zijn aangesloten krijgen dan ook een ruim jaarlijks budget om opleidingen en trainingen te volgen in hun vakgebied. Hierdoor weet jij als klant dat je gebruik kunt maken van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van online marketing.

Ook worden er maandelijks trainingen gegeven voor en door de specialisten vanuit een aspect. De agenda voor de trainingen vind je hier. De topics hoor je hier.

De Sales Marketing Group is een organisatie die kansen biedt. Zowel voor onze aangesloten ondernemers, als voor onze klanten!