Lanceer jouw freelance carrière bij Sales Marketing Group.

Je hebt lef en bent jouw avontuur als freelance sales of marketing professional net begonnen, en nu? Bij SMG begrijpen we jouw verlangen naar vrijheid en de ambitie om succesvol te zijn. Wij bieden meer dan 100 freelance experts, concrete oplossingen en ondersteuning. Tijd voor jouw vliegende start. ðŸš€

Vorige slide
Volgende slide

Aangesloten freelance professionals zetten zich dagelijks in voor deze mooie merken.

Zelfstandig, maar niet alleen.

Twijfels zijn normaal en uitdagingen horen erbij. Met SMG beschik jij over het netwerk en de support die je nodig

 hebt om jou in je kracht te zetten als freelance professional. Van opdrachten, kennisontwikkeling tot aan

financien. Je staat er niet alleen voor.

Ondersteuning

Maak gebruik van het mentorprogramma en ontvang de ondersteuning die jij nodig hebt. Daarnaast beschik je over een persoonlijke accountmanager.

Collective voordelen

Wij werken samen met experts die je o.a. helpen met pensioenopbouw en verzekeringen.

Netwerk

We inspireren elkaar en bereik samen meer succes. We helpen elkaar actief aan opdrachten en maken plezier.

Jouw kennis in beweging.

Binnen het SMG netwerk houden we je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en krijg je toegang tot een digitaal leerplatform, aangevuld met maandelijkse trainingen en meetups over interessante actuele onderwerpen. Denk aan workshops over het creëren van een sterk personal brand, trainingen over effectieve onderhandelingstechnieken en advies over het verbeteren van je timemanagement. Je spaart daarnaast voor een opleidingsbudget dat flexibel inzetbaar is, ook bij de bekende opleiders. Hoeveel kennis wil jij?

Robèrt Ligthart
Robèrt LigthartDigital Marketeer
Lees verder
"SMG zorgde voor een ideale opstart van m’n ZZP-carrière. Met de ondersteuning vanuit het netwerk en de juiste tips en tools was ik heel snel up-and-running. Vervolgens is het delen van kennis en ervaringen zeer waardevol. Bovendien heb ik nooit het idee dat ik ‘alleen’ aan het werk ben. Er is altijd wel iemand om even mee te sparren, ook als je net even dat duwtje nodig hebt."
Femke de Kruif
Femke de KruifMarketing Automation Specialist
Lees verder
"De verhalen van collega SMG freelancers die al een aantal jaar verder zijn, laten mij vooruit kijken en kansen en mogelijkheden zien. Daarnaast blijf ik up-to-date van alle ontwikkelingen binnen marketing dankzij de vele kennis-events"
Irwin Biljoen
Irwin BiljoenOnline Marketeer
Lees verder
"SMG heeft mij ondersteund bij mijn start als freelancer en daarnaast ook geholpen met het vinden van nieuwe klanten en zakelijke kansen. Binnen de groep wordt ook gewerkt aan kennis verbreding en zijn er leuke evenementen met alle leden. SMG zou ik zeker aanraden aan iedereen die binnen sales en marketing succes wil behalen"
Ewoud van der Kolk
Ewoud van der KolkOnline Marketeer
Lees verder
"Een van de dingen die ik fijn vind aan SMG is de samenwerking met andere freelancers. Ik zit regelmatig op een van de SMG kantoren en kan zo sparren met andere marketeers over complexe vraagstukken. Dit is naast de gezelligheid van collega's om je heen echt een toegevoegde waarde."
Sebas de Groot
Sebas de GrootContent Marketeer
Lees verder
"Zonder SMG was ik niet zover gekomen als waar ik nu sta. SMG organiseert vaak mooie kennis- en funevents waar ik graag aanwezig ben. Zowel om mijn kennis bij te spijkeren als te socializen met de andere experts. Daarnaast heb ik via de groep mooie relaties opgebouwd waar waardevolle opdrachten zijn uitgekomen."

Toegang tot exclusieve kansen en opdrachten.

Als member van het SMG-netwerk vergroot je niet alleen je professionele netwerk, maar krijg je ook toegang tot exclusieve kansen en opdrachten. Daarnaast bieden we ondersteuning bij het opzetten van je eigen bedrijf, zodat je kunt groeien als freelance professional. Samen staan we sterker!

Wie we zijn.

Bij Sales Marketing Group geloven we in samen ondernemen en het vergroten van ons netwerk. We helpen freelancers aan unieke kennis en delen toffe opdrachten. SMG biedt ambitieuze mensen de kans om met elkaar meer impact te maken. Door krachten te bundelen, ontwikkelen we onszelf, maken we plezier en delen we succes.

0

Aangesloten zelfstandige professionals

0 +

Warme opdrachten gedeeld per week

0 +

Inspire, training en fun events per jaar

€ 0 +

Gemiddelde omzet per maand

Voordelen van het SMG netwerk.

Als member van het SMG-netwerk vergroot je niet alleen je professionele netwerk, maar krijg je ook toegang tot exclusieve opdrachten en kansen. Daarnaast bieden we ondersteuning bij het opzetten van je eigen bedrijf, zodat je kunt groeien als freelance professional. Samen staan we sterker!

Samen ondernemen

Het is niet alleen leuker maar ook elkaar helpen naar meer succes

Ontwikkeling centraal

Zowel in jouw expertise als persoonlijk

Plezier

Versterk je netwerk en vergroot de gunfactor

Creëer kansen

Door het delen van elkaars netwerk, kennis en ervaring.

Klaar om de stap te zetten naar vrijheid, succes en professionele groei als freelance marketing of sales professional?

Sluit je vandaag nog aan bij het netwerk en lanceer jouw freelance carriere met de

concrete oplossingen en support van SMG🚀.

Aankomende events.

Kom kennis maken met SMG en de aangesloten freelance experts.

Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Kennisblogs.

Wat we doen en vinden​

Expertverhalen: Jorg Wiedijk

Voor Jorg Wiedijk ging er een wereld open aan opdrachten toen hij zich aansloot bij SMG. Nieuwsgierig waarom? Bekijk het

Ontdek wat je met ons als freelance expert kunt bereiken.

Neem contact op

Ontdekken of wij een match voor jou zijn?  Klik op de “Bel mij terug” button en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

© 2022 – SMG

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring