Skip to content

Wat is nodig voor een succesvolle SEA Campagne?

Wat is nodig voor een succesvolle SEA Campagne

De SMG-academy helpt sales en marketing professionals om jouw essentiële kennis en capaciteiten aan de top te krijgen en te houden. Door te leren van trainers die dit zelf dagelijks inzetten. En voor experts bij SMG is er nog een extra korting ook. Maar of je nu (al) expert bent of niet, jouw groei in digitale marketing start hier.

SEA of search Engine Advertising is in de marketing mix of strategie bijna onmisbaar. SEA is een van de belangrijkste middelen die bedrijven inzetten om groei (leads, omzet en of naamsbekendheid) te realiseren. Met SEA sta je met genoeg budget meteen na de start bovenin de zoekresultaten. Deze training helpt  je aan een goede basis om je hier nog verder in te ontwikkelen.

Na de sessie:

  • Weet je wat SEA is
  • Waarom je SEA inzet
  • Waar SEA uit bestaat
  • Wat er nodig is om dit succesvol op te zetten

Hoe ziet het programma eruit?

17:00 – 18:00 Inloop

18:00 – 21:00 Training

21:00 – 21:30 Nabespreking

Voor wie geschikt

Voor mensen die willen starten met SEA of zich hier verder in willen verdiepen en niet weten waar te beginnen.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite.

Datum: 30november 2021
Tijd: 17.00-21.00

Kosten:

  • €199: SMG Expert
  • €299: SMG Expert Introducé
  • €399: Externe Professionals

Annuleren:

Tot 30 dagen voor aanvang van de training is kosteloze uitschrijving en restitutie van het inschrijfgeld door de deelnemer mogelijk. Bij uitschrijving tussen 30 dagen en 7 dagen voor de startdatum van het wordt €75,- in rekening gebracht. Bij uitschrijving door vanaf 7 dagen voor de startdatum wordt 100% van het overeengekomen bedrag in rekening gebracht. Annuleren kan alleen via een e-mail naar: info@salesmarketinggroup.nl.

Indien door omstandigheden een training onverhoopt geen doorgang kan vinden, zal Sales Marketing Group trachten binnen een afzienbare termijn te zorgen voor een vervangende training op een andere datum. Indien dit niet mogelijk is en Sales Marketing Group de training geen doorgang laat vinden zal het inschrijfgeld terugbetaald worden aan de deelnemer. Restitutie van het overeengekomen bedrag vindt tevens plaats indien de deelnemer op de nieuwe datum niet deel kan nemen aan de training.

Vragen?

Mocht je vragen hebben neem dan contact op met Daphne Tukker via daphne.tukker@salesmarketinggroup.nl
Tot dan!