Skip to content

Marketeers die verder kunnen denken, zich snel kunnen aanpasse, nieuwe technieken en ontwikkelingen kunnen inzetten boeken de beste resultaten. Als freelancer moet je constant concurreren met andere professionals om opdrachten binnen te halen. Wil je een kans maken? Dan moet je de beste zijn en je er van bewust zijn dat je NOOIT uitgeleerd bent.

Hoe zit het opleidingsbudget voor partners in elkaar?

Opleidingen, cursussen en coaches kunnen prijzig zijn. Naast alle andere gave dingen die we doen, wil SMG je ook hier natuurlijk graag in ondersteunen! We stimuleren dit sinds 1 januari 2019 door het persoonlijke opleidingsbudget. Dit budget bestaat uit twee delen een vast opleidingsbudget voor alle leden en een variabel opleidingsbudget. Hieronder lees je hoe deze in elkaar zit.

Vast opleidingsbudget

Als partner(lid) van SMG betaal je een vaste maandelijkse bijdrage van € 100. Deze is volledig in te wisselen als opleidingsbudget. Per jaar heb je daardoor € 1200 opleidingsbudget. Dit bedrag mag je vrij besteden aan een opleiding of cursus naar keuze, of kies er een met collectief inkoopvoordeel!

Variabel opleidingsbudget

Naast het vaste opleidingsbudget van € 1200 kan je jouw persoonlijke opleidingsbudget verder laten groeien. Als partner van SMG draag je 15% van je omzet af aan het netwerk. 10% van die 15% partnerbijdrage is beschikbaar voor je individuele opleidingsbudget.

 

Ter verduidelijking: van elke € 10 die je aan partnerbijdrage betaald gaat € 1 naar jouw persoonsgebonden opleidingsbudget. Deze kun je zelf besteden aan opleidingen en trainingen naar keuze.

 

Dus, hoe meer je groeit, hoe groter jouw persoonlijke opleidingsbudget.

Voor wie?

Het persoonlijke opleidingsbudget is beschikbaar voor alle SMG-Partners die niet aflopend lid zijn. Zeg je jouw lidmaatschap bij SMG op, dan vervalt logischerwijze het opleidingsbudget.

Hoe ontvang je het?

Het persoonlijk opleidingsbudget bepaald op basis van de voorgaande 6 maanden. In januari en juli ontvang je een bericht met het door jou opgespaarde opleidingsbudget. Wanneer je opleidingskosten maakt, of gaat maken contacteer je jouw accountmanager om de mogelijkheden van een collectief inkoopvoordeel te bespreken. Is de keuze gemaakt, dan kan je de door jou gemaakte kosten declareren door de factuur door te sturen, deze zullen vervolgens terugbetaald worden uit het door jou opgespaarde opleidingsbudget.

Aan de slag!

Al enthousiast? Om studie te stimuleren is het persoonlijke opleidingsbudget niet onbeperkt houdbaar. Jouw budget komt jaarlijks ter beschikking op 1 juli en 1 januari. Je krijgt de gelegenheid deze te besteden binnen een periode van 12 maanden.

Aantrekkelijke voordelen

Doordat je als partner van SMG samen onderneemt, heeft SMG soms de mogelijkheid om opleidingen en cursussen als collectief aan te bieden. Je geniet dan van aantrekkelijke inkoopvoordelen. Wil je wel leren, maar kunnen we je geen collectief bieden? Dan is het opleidingsbudget alsnog vrij te besteden bij een erkend opleider naar keuze, dus ook bij opleiders die niet met de groep verbonden zijn!

 

Bij slim ondernemen als sales- of marketing professional komt veel kijken. Met alleen studeren kom je er niet. Blijf ons volgen, praat met ons en blijf jezelf ontwikkelen. Laat ons vooral weten wat jij nu mist om succesvoller te worden. Waar wil jij beter in zijn?

Maak kennis met SMG

Ben jij benieuwd wat SMG voor jou kan betekenen? Vertel ons over jezelf! We zijn benieuwd naar jouw expertise en de match met SMG. Via onderstaande link plan je het 15-minuten kennismakingsgesprek in met Immelda.