Ondernemen met de SMG

Samen ondernemen binnen Sales Marketing Group betekent dat je je aansluit bij een partnernetwerk van freelance marketing en sales professionals. Vanuit SMG word je gestimuleerd om jouw kennis te vergroten, jezelf op de kaart te zetten bij opdrachtgevers en heb je altijd een sparringpartner. Je bent én blijft zelfstandig, maar je bent onderdeel van een club van ondernemers die elkaar inspireren en laten groeien.

Je houdt het gevoel van vrijheid, dat voor veel zelfstandigen zo belangrijk is, maar bent toch onderdeel van een groter geheel.

Bekijk de partners van de Sales Marketing Group.

“Samen komen is een begin; samen blijven is vooruitgang; samenwerken is succes.”

Ben jij geschikt?
Als freelancer kan je niet zomaar toetreden tot het freelance netwerk van Sales Marketing Group.

De partners van SMG geloven in de kracht van het collectief. Het netwerk bestaat uit doorgewinterde freelancers en enthousiaste professionals die uit dienstverband zijn getreden. Ze kennen de ins en outs op het gebied van online marketing en sales. Ze zijn top performers met minimaal 3 jaar relevante werkervaring.

Ben jij een ondernemer met een proven track record? Geloof jij in de kracht van het netwerk? Dan is SMG iets voor jou!

Bekijk de ondernemers van de Sales Marketing Group.

Effective networking isn’t a result of luck – it requires hard work and persistence

Jij en SMG
Samen weet je meer dan alleen. Als onderdeel van Sales Marketing Group kun je je volledig focussen op je eigen specialiteit en écht doen wat je leuk vindt. Tegelijkertijd kun je je opdrachtgevers ondersteunen met de beste specialisten op andere gebieden van de online marketing.

Binnen het partnernetwerk heb je de mogelijkheid om:

  • zelf te bepalen welke opdrachten je wel of niet aanneemt;
  • zelf te bepalen wat je verdient;
  • kennis te delen met andere ondernemers. Zo kun je sparren met anderen en leren van elkaar;
  • je bezig te houden met datgene waar je echt goed in bent: jouw specialiteit. Alle randzaken zoals financiën en contractuele zaken kunnen voor je geregeld worden;
  • bij opdrachtgevers terecht te komen die normaal onbereikbaar zouden zijn.

Wil je meer weten over Sales Marketing Group? Of ben je benieuwd hoe jij binnen het netwerk kunt passen? Neem contact met ons op, we vertellen je graag meer!

 

Kennismaken met het netwerk
Overweeg je om partner te worden van SMG? Kom dan naar de maandelijkse Inspire & Connect! Tijdens de Inspire & Connect leer je de SMG-partners, opdrachtgevers en freelancers kennen, terwijl je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen.

Bekijk hier de event kalender