Skip to content

Next level marketing automation [Premium]

Een avondje de diepte in met inspirerende cases en hands-on informatie

Wij zijn Team ITG en wij zijn verheugd om op 1 september een Inspire & Connect-sessie te hosten, de eerste offline sessie sinds lange tijd!

Inspired & Connect: een concept dat geweldig goed bij ons past. Immers: ITG staat voor “Inspired Thinking Group”. Ons motto: Simplify. Automate. Create. En dat is wat we deze avond gaan doen: we laten je zien hoe het allemaal simpeler kan, hoe je je marketing flows kun automatiseren en hoe je je vervolgens weer kunt focussen op creatie. Bijvoorbeeld met behulp van ons alles-in-een marketing automation platform CanopyDeploy (voorheen ‘Clang’)

Hoe ziet de avond eruit? Tijdens het eerste deel van de avond gaan we dieper in op de concrete mogelijkheden die CanopyDeploy biedt, en hoe jij dit als SMG-member kunt inzetten bij je klanten. Een hele praktische sessie, op basis waarvan je de volgende dag meteen al een extra, krachtige omnichannel marketingtool kunt aanbieden bij je klanten. Dit dankzij het partnership tussen Team ITG en SMG.

Na een gezamenlijk hapje eten gaan we verder met een stukje inspiratie. Aan de hand van een aantal ontwikkelingen en cases nemen twee sprekers je mee in de wondere wereld van e-mail en marketing automation.

* De precieze maatregelen voor deze avond zullen we op een later moment nader specificeren, en zijn afhankelijk van de actualiteit. Het zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat we je vragen om tijdens delen van het programma een mondkapje te dragen en/of een QR-code in de CoronaCheck-app te tonen en/of van te voren een zelftest uit te voeren. We vragen je om je begrip en medewerking hiervoor!

Sessie:

Team ITG: E-mail is springlevend en vervult een centrale rol in je marketingmix. Leer van de ervaringen van de top e-mail marketeers die met CanopyDeploy werken en van de belangrijkste ontwikkelingen in dit marketingkanaal. Na deze drie kwartier ben je helemaal op de hoogte.

Funnel Boost: Boost je e-mail omzet met een CDP!
In deze sessie laten we je aan de hand van praktijkcases zien hoe je een customer data platform kunt inzetten om jouw e-mail kanaal te laten groeien. We vertellen je welke use cases je kunt inzetten om jouw e-mail inschrijvers binnen no-time gepersonaliseerde campagnes te kunnen voorschotelen die je omzet een boost zullen geven.

Voor wie geschikt?

Deze sessie is geschikt voor alle SMG-leden die dagelijks bezig zijn met omnichannel marketing, en daarbij wellicht wel eens tegen de grenzen aanlopen van de software die gebruikt wordt door de opdrachtgever. Of die de vraag krijgen wat er nog meer op de markt is, en het dan lastig vinden om hier concreet advies in te geven. Aan het einde van deze avond ben je voldoende onderlegd én geïnspireerd om je opdrachtgever of collega’s meer informatie te geven over de mogelijkheden en resultaten die je met marketing automation kunt behalen.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite of klik op de knop ‘inschrijven’ hieronder.

Datum: Woensdag 1 september 2021

Locatie: Amersfoortseweg 10e, 3712 BC Huis Ter Heide

Programma: 

17:00 – 17:30 Inloop

17:30 – 18:15  Hoe zet je CanopyDeploy in bij klanten

18:15 – 19:15   Hapje eten met SMG leden

19:30 – 21:15   Sessie Team ITG en Funnelboost

21:15 – 22:00  Borrel zolang de maatregelen dit toelaten

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over  onze Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!