Skip to content

Next level marketing automation | Fysiek

Een avondje de diepte in met inspirerende cases en hands-on informatie

Wij zijn Team ITG en wij zijn verheugd om op 1 september een Inspire & Connect-sessie te hosten, de eerste offline sessie sinds lange tijd!

Inspired & Connect: een concept dat geweldig goed bij ons past. Immers: ITG staat voor “Inspired Thinking Group”. Ons motto: Simplify. Automate. Create. En dat is wat we deze avond gaan doen: we laten je zien hoe het allemaal simpeler kan, hoe je je marketing flows kun automatiseren en hoe je je vervolgens weer kunt focussen op creatie. Bijvoorbeeld met behulp van ons alles-in-een marketing automation platform CanopyDeploy (voorheen ‘Clang’)

 

Hoe ziet de avond eruit? Er staan twee interessant spreker voor jullie klaar.  Aan de hand van een aantal ontwikkelingen en cases nemen Team ITG en Funnel Boost je mee in de wondere wereld van e-mail en marketing automation.

 

Na deze twee interessante sessies gaan we weer eens ouderwets aan de borrel. Met klinkende glazen dit keer, maar op gepaste afstand. Want uiteraard zorgen we ervoord dat we ons houden aan de richtlijnen van het RIVM* en zorgen we voor ruime zalen en voldoende ventilatie. Het maximum aantal deelnemers is daarom beperkt, dus schrijf je snel in! 

 

*De precieze maatregelen voor deze avond zullen we op een later moment nader specificeren, en zijn afhankelijk van de actualiteit. Het zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat we je vragen om tijdens delen van het programma een mondkapje te dragen en/of een QR-code in de CoronaCheck-app te tonen en/of van te voren een zelftest uit te voeren. We vragen je om je begrip en medewerking hiervoor!

Sessie’s:

Team ITG: E-mail is springlevend en vervult een centrale rol in je marketingmix. Leer van de ervaringen van de top e-mail marketeers die met CanopyDeploy werken en van de belangrijkste ontwikkelingen in dit marketingkanaal. Na deze drie kwartier ben je helemaal op de hoogte.

Funnel Boost: Boost je e-mail omzet met een CDP!
In deze sessie laten we je aan de hand van praktijkcases zien hoe je een customer data platform kunt inzetten om jouw e-mail kanaal te laten groeien. We vertellen je welke use cases je kunt inzetten om jouw e-mail inschrijvers binnen no-time gepersonaliseerde campagnes te kunnen voorschotelen die je omzet een boost zullen geven.

Na de sessie’s:

  • Ben je op de hoogte van alle relevante ins- and outs op het gebied van marketing automation, waaronder inbegrepen e-mailmarketing en andere relevante kanalen.
  • Herinner je je weer weer hoe gaaf het is om met vakgenoten bij elkaar te komen!

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite via de button hieronder.

Datum: Woensdag 1 september 2021

Locatie: Amersfoortseweg 10e, 3712 BC Huis Ter Heide

 

Programma: 

19:15 – 19:30 Inloop

19:30 – 21:15 Twee interessante sessies

21:15 – 22:00 Borrel

 

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over  onze Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!