Skip to content

Meer inzicht in uw radio- en tv-campagnes

Voor veel adverteerders en marketeers blijft het lastig om het effect vanuit hun radio- en/of tv-campagnes inzichtelijk te krijgen. Speciaal voor dit probleem ontwikkelde Zuiver Media een tool waarin dit vanaf nu wel mogelijk is. De tool genaamd IDEM verschaft veel nieuwe inzichten die tot kostenefficiëntere RTV campagnes leiden.

Tijdens deze webinar zoomen we verder in op alle mogelijkheden en kansen van social commerce. Je leert wat deze trend exact inhoudt en wat je er in de (nabije) toekomst van kunt verwachten. Daarnaast bespreken we de mogelijke impact van social commerce op je huidige retailstrategie en hoe je ervoor zorgt dat je strategie blijft aansluiten op veranderende verwachtingen en behoeften van de klant.

Zo verloopt het webinar:

Na een korte introductie van de Sales Marketing Group neemt Simon de Best je mee in de wereld van radio, tv en het speciaal voor radio- en tv-campagnes ontwikkelde attributie dashboard om te laten zien wat de voordelen hiervan zijn voor adverteerders?

Resultaten van het webinar

Na het webinar weet je:

Wat voor uw merk de meest kostenefficiënte inzet is op radio en/of tv

  • Welke zenders voor uw merk het meest interessant zijn.
  • Welke programma’s voor de hoogste upliftbezoeken zorgen
  • Welke commercial het beste presteert
  • Welk tijdvak voor u het meest interessant is
Voor wie is dit webinar geschikt?

Voor alle marketeers en media- en communicatie professionals die betrokken zijn bij RTV-campagnes en/of mediaplanning en behoefte hebben aan meer verdieping en effect van hun mediacampagnes.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite. Je zult van ons een url ontvangen waarmee je het deze Inspire & Connect LIVE kan volgen.

Datum: 7 juli 2021
Tijd: 20.00-21.00

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over  SMG Academy of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!