Skip to content

Inspire & Connect | The State of Brands

De afgelopen tijd is het werken met Artificial Intelligence vaak onderwerp van gesprek. Ook in de media wordt veel aandacht besteed aan AI. Tijdens de I&C hadden we het al over Mens&Technologie en deze Inspire&Connect willen we hier, op veler verzoek, nog wat dieper op ingaan!

Blue Field Agency

Op 7 juni zijn we te gast bij Blue Field Agency in Amsterdam. Blue Field Agency is een marketingbureau dat je meeneemt in de wereld van AI en hoe je AI tools kunt inzetten voor het ontwikkelen van producten en creatieve campagnes. Data gebruiken om met creativiteit, marketing en technologie een merk te laten groeien!

Blue Field Agency laat een case van een duurzaam outdoor schoenenmerk voor vrouwen zien, ontwikkeld met behulp van AI. Denk hierbij aan onderzoek, conceptuele richting en uitingen van het merk. Ze laten stap voor stap zien hoe ze voor hun eigen schoenenmerk Nimbu aan de slag zijn gegaan.

Sprekers

Spreker  Maarten van Enkhuizen is Creative Lead

Spreker Erik Klein Nagelvoort is de Managing Partner van Blue Field Agency.

Wat is de Inspire&Connect?

De Inspire&Connect wordt georganiseerd om met elkaar kennis op te doen en de verbinding tussen experts te versterken. Om de maand staat er een ander inhoudelijk onderwerp centraal en nodigen we professionals uit om zijn/haar kennis, ervaring en expertise te delen.

Meld je aan via Eventbrite.

Datum: 7 juni 2023

Tijd: 18:00-22:00 uur

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over de Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.

We horen graag van je!