Skip to content

Inspire & Connect | Marketingtrends 2023

December is de maand om vooruit te kijken naar het nieuwe jaar! Daarom nodigen wij je graag uit voor de Inspire&Connect ‘Marketingtrends 2023’. Wat staat ons te wachten in 2023 en hoe kunnen we hier als marketeers op inspelen?

Sprekers

Ment Kuiper Manager Programma&Trainingen van Schaal X presenteert je op deze avond het marketingtrendrapport van 2023. Wat zijn belangrijke aandachtspunten en waar moeten we de focus op leggen in 2023?

Joost Roede van Tesyn neemt vervolgens het stokje over en stelt ons de vraag hoe marketing in 2023 aantrekkelijk, authentiek, krachtig en interactief kan zijn. Joost zal inzetten op 3 punten:

  1. vergaande digitalisering,
  2. echt persoonlijk contact en
  3. maatschappelijke verantwoordelijkheid.

De Inspire&Connect wordt georganiseerd om met elkaar kennis op te doen en de verbinding tussen experts en opdrachtgevers te versterken. Elke maand staat er een ander inhoudelijk onderwerp centraal en nodigen we een professional uit om zijn/haar kennis, ervaring en expertise te delen.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite.

Datum: 7 december 2022

Tijd: 18:00-22:00 uur

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over de Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.

We horen graag van je!