Skip to content

Inspire & Connect | LEF

Ben je klaar om uit je comfortzone te stappen en nieuwe uitdagingen aan te gaan? Dan is het tijd om LEF te tonen!

We weten allemaal dat het leven van een freelancer vol zit met veranderingen en onzekerheden, zowel in je werk maar, zoals bij iedereen, ook in je privéleven. Maar door lef te tonen en veranderingen te omarmen, kun je groeien en je carrière naar nieuwe hoogten brengen.

De spreker van deze Inspire&Connect deelt zijn persoonlijke verhaal en laat zien hoe hij obstakels overwon door middel van acceptatie en zelfvertrouwen. Hij moedigt het publiek aan om hun eigen kracht te vinden en hun eigen obstakels te overwinnen.

Denk je dat je het in je hebt om te blijven groeien, zelfs wanneer je geconfronteerd wordt met grote tegenslagen? Kom dan naar ons evenement over lef en laat je inspireren.

Wat is de Inspire & Connect?

De Inspire & Connect wordt georganiseerd om met elkaar kennis op te doen en de verbinding tussen experts te versterken. Om de maand staat er een ander inhoudelijk onderwerp centraal en nodigen we professionals uit om zijn/haar kennis, ervaring en expertise te delen.

Meld je aan via Eventbrite.

Datum: 7 september 2023

Tijd: 18:00-22:00 uur

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over de Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.

We horen graag van je!