Skip to content

Inspire & Connect | Hoe te winnen in een concurrerende markt?

Op 5 oktober zijn we te gast bij de Blauwe Monsters in Haarlem.

Blauwe Monsters is een ondernemend online marketing bureau. Door middel van diverse expertises streven zij er dan ook naar om altijd het maximale rendement te behalen voor zowel B2B als B2C klanten. Zo werken ze resultaatgericht, denken ze graag met je mee op strategisch niveau en zijn ze dankzij de uiteenlopende in-huis specialisaties altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor is Blauwe Monsters onder andere gespecialiseerd in SEO, SEA en CRO.

Tijdens de Inspire & Connect stelt mede-eigenaar Dennis Stokman je de vraag “Hoe te winnen in een concurrerende markt?” Aan de hand van cases vertelt hij hoe je met behulp van SEO meer kan bereiken.

Daarnaast vertellen de monsters je in samenwerking met platform Hulc meer over de inzet van PR outreach ter aanvulling van je SEO strategie. Hulc is de grootste database met de beste bloggers en websites die jouw product of dienst op hun website kunnen promoten.

De Inspire & Connect wordt georganiseerd om met elkaar kennis op te doen en de verbinding tussen experts en opdrachtgevers te versterken. Elke maand staat er een ander inhoudelijk onderwerp centraal en nodigen we een professional uit om zijn/haar kennis, ervaring en expertise te delen.

Voor wie?

Voor Sales & Marketing experts die willen weten wat je met SEO kunt bereiken

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite.

Datum: 5 oktober 2022
Tijd: 18.00-22.00

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over de Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.

We horen graag van je!