Skip to content

Inspire & Connect | Hoe personaliseer jij jouw data?

10 november staat de Inspire & Connect bijeenkomst in het teken van data. Deze keer zijn wij te gast bij TeamITG. Team ITG houdt zich bezig met het transformeren van de marketing van grote merken. Dit doet Team ITG onder andere door het inzetten van CanopyDeploy. Het alles-in-een marketing automatisation platform CanopyDeploy is gemaakt om wereldwijde campagnes voor bedrijven te realiseren.

Tijdens deze Inspire&Connect neemt Arjan van Hartesveldt ons mee in de wereld van CanopyDeploy. De nadruk zal liggen op het gebruik van data binnen CanopyDeploy om personalisatie mogelijk te maken.

De Inspire&Connect wordt georganiseerd om met elkaar kennis op te doen en de verbinding tussen experts en opdrachtgevers te versterken. Elke maand staat er een ander inhoudelijk onderwerp centraal en nodigen we een professional uit om zijn/haar kennis, ervaring en expertise te delen.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite.

Datum: 10 november 2022

Tijd: 18:00-22:00 uur

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over de Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.

We horen graag van je!