Skip to content

Inspire & Connect | Fysiek | Buro Vernuft

Waar focus je binnen e-commerce op om investeerders binnen te halen?

De Inspire & Connect wordt georganiseerd om met elkaar kennis op te doen en de verbinding tussen experts en opdrachtgevers te versterken. Elke maand staat er een ander inhoudelijk onderwerp centraal en nodigen we een professional uit om zijn/haar kennis, ervaring en expertise te delen.

Introductie

Voor een aantal partijen voeren wij een slimme strategie uit om snel, succesvol en effectief op te schalen. Wanneer ga je over de grens, hoe ga jij je productrange uitbreiden en wat zijn andere manieren om je conversies en conversiepercentage omhoog te halen? Aan de hand van voorbeelden van bestaande klanten laten wij zien hoe wij aansturen op groei, zowel met een solide strategie als een dynamische strategie, afhankelijk van de wensen van de klant (die continu veranderen).

 

Na de sessie:

  • Weet je wat een ERS is en hoe je hierop kunt optimaliseren
  • Weet je hoe je Google Ads campagnes inricht om te focussen op groei
  • Weet je welke elementen impact hebben
  • Weet je hoe je derde merken kunt gebruiken bij harde groei
  • Weet je hoe wij partijen succesvol ondersteunen bij groeidoelstellingen

Voor wie geschikt?

De sessie is geschikt voor iedereen die benieuwd is naar hoe je een complete strategie uitrolt voor een e-commerce partij die binnen no-time wil groeien naar +5 miljoen omzet. En voor iedereen die wil zien hoe je Google Ads campagnes effectief kunt inzetten door veel controle uit te oefenen en toch erg flexibel te kunnen zijn.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite via de button hieronder.

Datum: 13 april 2022
Tijd: 18:00-22:00 (inloop vanaf 17:30)

Vragen?

SMG zet zich in voor inspirerende sprekers, trainingen, kennisopleidingen maar ook persoonlijke coaching in mentorschap zodat je hard aan jouw talenten kunt werken en daarmee jezelf en jouw opdrachtgevers zal verrassen met wat je allemaal in huis hebt. Een ding is zeker: er zijn inspirerende sprekers en ongelofelijk veel mogelijkheden om te leren.

Voor een antwoord op al je vragen over de Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.

We horen graag van je!