Het traject

Ben je sales of online marketing professional en wil je je aanmelden bij de Sales Marketing Group? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina leggen we uit hoe ons aanmeldtraject werkt en wat we van jou verwachten. Wil je meer weten over onze financiële regelingen? Bekijk dan deze pagina.

Omdat de Sales Marketing Group niet volgens een hiërarchische structuur werkt, is er bij ons geen eindverantwoordelijke die bepaalt of je je aan kunt sluiten als netwerkpartner. Onze partners bepalen samen of een ondernemer van toegevoegde waarde is binnen de SMG.

Wil je onderdeel worden van de Sales Marketing Group? Dan doorloop je deze stappen:

  • Je meldt je aan bij de Sales Marketing Group door je CV of LinkedIn pagina aan ons door te geven. Deze wordt bekeken door het projectteam en verschillende professionals van wie het vakgebied bij het jouwe aansluit.
  • Als de inschatting van deze selectiecommissie positief is, word je benaderd voor een telefonisch gesprek. Tijdens dit gesprek polsen we of je een waardevolle aanwinst bent voor het partnernetwerk.
  • Bij positieve uitkomst volgt er een gesprek met twee ondernemers die al bij de Sales Marketing Group zijn aangesloten.

 

  • Is er een klik, en versterk jij het netwerk? Dan nodigen we je uit om onderdeel te worden van de SMG!

Ben je enthousiast geworden en wil je je graag bij ons partner netwerk aansluiten? Stuur je CV in!