Skip to content

Freelance Koffie Startup met Dolf Kos

Alle ins & outs over freelancen als marketing professional

Ben jij je aan het oriënteren om aan de slag te gaan als zelfstandige en wil je weten wat hier allemaal bij komt kijken? Of ben je al zelfstandig en ben je benieuwd wat SMG voor je kan betekenen óf benieuwd naar het verhaal van een professional?

Sluit je dan aan bij de koffie startup met Dolf Kos oprichter van Sales Marketing Group, eigenaar van SMC en KosCommerce en zelf interimmer. Daarnaast is Dolf ook coach van ondernemers via het NLGroeit programma en kan hij jou heblpen om nog meer uit je onderneming te halen.

Tijdens deze sessie vertelt Dolf je in korte tijd meer over zijn verhaal, beweegredenen om zelfstandige te worden en te blijven en een aantal tips om te blijven excelleren in wat je doet.

Daarnaast is er vooral de tijd om heel veel vragen te stellen!

Wie is Dolf Kos?

Als ras ondernemer heeft hij nooit voor een baas gewerkt en is vanaf de zolderkamer een bedrijf opgebouwd tot aan 85 man personeel in 2012. Na het afronden van mijn HBO studie in 2002 heb ik verschillende bedrijven opgericht, groei meegemaakt, de bijkomende groeipijnen ervaren in verschillende fases, personeel in dienst gehad en helaas zelfs een faillissement meegemaakt.

Als ondernemer ben je een spin in het web. Je moet je bezig houden met alle aspecten; van marketing, sales en management tot aan HRM en finance. Uitdagingen ga ik niet uit de weg en het glas is altijd half vol. Je kunt zo groot worden als je zelf wilt door te focussen op waar je goed in bent en de rest aan de juiste personen te delegeren.

Digital marketing en e-commerce lopen als een rode draad door mijn leven. Nog steeds ben ik succesvol eigenaar van meerdere ondernemingen. Dagelijks adviseer en ondersteun ik MKB bedrijven en enkele multinationals in verschillende branches op interim basis.

Door de sterke combinatie van jarenlange ervaring, kennis, bedrijfsmatige inzichten en (stakeholder) management vaardigheden, kan ik pragmatische en werkbare oplossingen realiseren.

Interessant voor?

Deze sessie is voor iedere professional die voor zichzelf wil beginnen of al begonnen is. Krijg tips en handvatten van een professional om verder te kunnen groeien en excelleren.