Skip to content

Expertverhalen: Dolf Kos

Dolf Kos

Dolf Kos

CEO & Founder SMG

Hoe ziet het leven als freelancer eruit in de wereld van marketing en sales?

Ronnie Overgoor maakt in de 7DTV-serie de Zelfstandig Ondernemer, in samenwerking met Sales Marketing Group, portretten van freelancers en zzp’ers die werkzaam zijn in deze branche. Voel jij je helemaal thuis in de wereld van online marketing? De markt ligt open voor freelancers en via het netwerk van Sales Marketing Group (SMG) blijf je jezelf ontwikkelen. Bekijk hieronder het gesprek met Dolf Kos de oprichter van SMG.

 

Dolf: “De markt van marketing en sales is erg groot en er is schaarste in ‘knowhow’ én in expertise op high level. Daarnaast zet digitalisering volop door en is het een uitdaging om op de hoogte te blijven van wat er speelt in de online-ontwikkelingen.”

 

Als oprichter van Sales Marketing Group brengt Dolf een rugzak vol ervaring als ondernemer met zich mee. Hij heeft meerdere bedrijven gehad en helpt nu andere ondernemingen met hun groei. Zijn missie en succesformule: “Focus op je tienen en ga voor goud”.

Snel kijken?

00:00 – Dolf Kos 02:37 – From hero to zero 03:38 – Sales Marketing Group 06:52 – Netwerk voor freelancers 08:57 – De huidige markt 10:05 – Van loondienst naar freelance 12:15 – SMG versus recruiters 15:23 – Het commerciële model

Heb je vragen of wil je meer weten?

Neem dan contact op met Shanice Justus van SMG. Dit kan per mail via shanice.justus@salesmarketinggroup.nl of bel haar op +316 186 92 698.

Facebook
Twitter
LinkedIn