Skip to content

Tijd

20:00 - 21:15

Datum

08 dec 2021

Locatie

Digitaal

Labels

Inspire & Connect

Aan de slag als ZZP’er in 2022

Ontdek alle Ins & Outs om in 2022 een vliegende start als zelfstandige te maken 

Speel je met de gedachten om ooit voor jezelf te beginnen? Zit je nog in de oriënterende fase of is 2022 hét jaar dat je de stap naar het ondernemerschap maakt?

 

Als je voor jezelf begint komen er veel nieuwe dingen op je af. Denk aan hoe ga ik mijzelf positioneren, het regelen van verzekeringen en pensioen en hoé haal je je allereerste klant binnen?

 

Tijdens deze sessie leggen we in een aantal simpele stappen uit waar je allemaal rekening mee moet houden als zelfstandige. Daarnaast nemen Robért Ligthart & Joyce de Jong je mee in hun eigen ervaring. Robért was tot oktober dit jaar nog werkzaam voor ING Nederland. Na 15 jaar heeft hij besloten om als freelancer aan de slag te gaan. Joyce is daarentegen al 6 jaar zelfstandig en heeft bij mooie bedrijven zoals Dura-Line en Wavin Nederland gewerkt. 

 

Natuurlijk krijg je de gelegenheid om vragen te stellen aan deze freelance experts!

Waarom deze sessie?

Veel ervaren professionals spelen met de gedachten om voor zichzelf te beginnen. Echter blijft dit vaak bij een gedachten of stellen ze deze stap uit omdat er zoveel nieuwe dingen op je afkomen. Misschien zit je nog pima op je plek, maar heb je ergens het gevoel dat er nog zo veel meer is.

 

Met deze sessie willen we jou verder helpen in het oriëntatieproces of je net het laatste duwtje geven dat je nodig hebt. In welke fase je ook zit met deze praktische tips maken het starten als ondernemer een stukje concreter. 

 

De Sales Marketing Group (SMG) is een sterk freelancerscollectief van sales- en marketing professionals waarbij samenwerken, leren van elkaar en specialisaties centraal staan. Hiermee kunnen wij bedrijven, maar ook agencies en recruitmentbureaus een hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden. SMG wil jou als freelancer laten excelleren in datgene wat je leuk vindt om te doen. SMG biedt freelancers de mogelijkheid om de voordelen van het ondernemerschap met samenwerken met anderen, kennis delen en uitdagende opdrachten voor verschillende bedrijven. Je kunt werken wanneer, waar en hoeveel je wilt. Daardoor heb je de ultieme vrijheid om je werk zo in te delen zoals jij dit graag wilt.

Na deze sessie:

Weet je…

  • Wat de voor- en nadelen zijn van voor jezelf beginnen, Wat de kracht is van een netwerkcollectief,

  • Hoe je in duidelijke en concrete stappen je de stap naar het ondernemerschap kan maken, 

  • Welke verzekeringen je nodig hebt en hoe je een pensioen kan opbouwen, 

  • Wat de SMG voor jou kan betekenen,

Kortom: Alle ins & outs om aan de slag te gaan als zzp’er

Voor wie is deze sessie geschikt?

Deze sessie is voor iedere professional die voor zich zelf wil beginnen of net begonnen is. Krijg tips en handvatten van professionals die de stap al hebben gemaakt. Ook als je nieuwsgierig bent wat een leven als zzp’er je kan brengen. 

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite. Je zult van ons een url ontvangen waarmee je deze Inspire & Connect LIVE kan volgen. 

Datum: Woensdag 8 december 2021
Tijd: 20.00-21.15

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over onze events kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!


Shanice Justus

Trainer

Shanice Justus

Shanice Justus is people & growth manager en eerste aanspreekpunt voor zelfstandige binnen SMG. In haar huidige functie bij SMG helpt ze zelfstandige nog meer uit het netwerk te halen. Denk hierbij aan coaching en ondersteuning op het gebied van personal branding, positionering het stellen van doelen en actiepunten etc. Met haar proactieve en enthousiaste houding wordt ze gezien als waardevolle sparringspartner.