Skip to content

Tijd

20:00 - 21:00

Datum

16 jun 2021

Locatie

Digitaal

Labels

Inspire & Connect

Excelleren als freelancer en blijven ontwikkelen?

Ben jij al freelancer of misschien overweeg je te gaan freelancen? En is marketing je passie?

Dan is de Sales Marketing Group misschien iets voor jou!

 

De Sales Marketing Group (SMG) is een sterk freelancerscollectief van sales- en marketing professionals waarbij samenwerken, leren van elkaar en specialisaties centraal staan. Hiermee kunnen wij bedrijven, maar ook agencies en recruitmentbureaus een hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden.

 

De Sales Marketing Group wil jou als freelancer laten excelleren in datgene wat je leuk vindt om te doen.  De SMG biedt freelancers de mogelijkheid om de voordelen van het ondernemerschap met samenwerken met anderen, kennis delen en uitdagende opdrachten voor verschillende bedrijven. Je kunt werken wanneer waar en hoeveel je wilt. Daardoor heb je de ultieme vrijheid om je werk zo in te delen zoals jij dit graag wilt.

Waarom deze kennissessie?

We voelen het gemis van de Inspire & Connect events die we voor het begin van de corona crisis maandelijks organiseerden in Huizen. De Inspire & Connects waren altijd een ideale mogelijkheid voor freelancers om kennis op te doen dankzij de vele gastsprekers die we hebben uitgenodigd en te netwerken met andere ondernemers, recruiters en partners van de Sales Marketing Group. Dit leidde vaak weer tot nieuwe samenwerkingsverbanden en veel freelancers zijn dankzij deze events verder gegroeid.

 

Met deze online kennissessie willen we op een online manier freelancers en partners samenbrengen om te netwerken en om elkaar naar een hoger niveau te tillen. Je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen en discussies aan te gaan over freelancen, zelfstandig ondernemerschap, personal branding, facturabiliteit en nog veel meer wat je te binnenschiet, aan alle partners van de SMG die tijdens deze sessie aanwezig zijn.

Resultaten van de kennissessie

Na deze sessie heb je geleerd:

  • Wat de kracht is van een netwerkcollectief,
  • Wat de SMG voor jou kan betekenen,
  • Hoe jij als freelancer jezelf kan ontwikkelen zowel vakinhoudelijk als persoonlijk,
  • Hoe je opdrachten krijgt tegen betere condities.
Voor wie is deze kennissessie geschikt?

Iedereen die freelancer is of overweegt freelancer te worden, en die naar mogelijkheden zoekt om zijn of haar netwerk te verbeteren.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite. Je zult van ons een url ontvangen waarmee je het deze Inspire & Connect LIVE kan volgen. 

Datum: 16 juni 2021
Tijd: 20.00-21.30

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over  SMG Academy of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!


Dolf Kos

Trainer

Dolf Kos

Dolf Kos is Senior Online Marketeer, oprichter van Sales Marketing Group en een echte LinkedIn master. Hij coacht de partners van SMG met als doel hen nog succesvoller te laten ondernemen. Dolf Kos beschikt over vele jaren LinkedIn ervaring met het vinden van opdrachten aan de hand van zijn freelance en interim ervaring bij gerenommeerde retailers. Met zijn posts op LinkedIn lukt het hem met tienduizenden views zich in de kijker te spelen onder recruiters en andere belangrijke stakeholders binnen het netwerk.

Andere trainers

Immelda Oord
Immelda Oord

Immelda Oord is Digital Marketeer en Project Manager met focus op social media en e-commerce. Ze is sinds 2018 betrokken bij de Sales Marketing Group en heeft bijgedragen aan de opstart van de organisatie. Daarnaast heeft ze als account manager partners bijgestaan in hun ontwikkeling. Tegenwoordig is Immelda alweer twee jaar freelance expert bij SMG. Ze support een Creative Agency om hun lead generatie en social media strategie te professionaliseren. Immelda heeft inmiddels opdrachten gedaan in diverse sectoren, o.a. consumer goods, literatuur, e-book abonnementen, motorvoertuigen en (online) retail.