Skip to content

Tijd

20:00 - 21:00

Datum

02 feb 2022

Locatie

Digitaal

Labels

Inspire & Connect

Met video inspelen op gedragsverandering van jouw doelgroep!

De Inspire & Connect wordt elke maand georganiseerd om met elkaar kennis op te doen en de verbinding tussen experts en opdrachtgevers te versterken. Elke maand staat er een ander inhoudelijk onderwerp centraal en nodigen we een professional uit om zijn/haar kennis, ervaring en expertise te delen. 

Zonder overtuigende creatie geen impact.

Alfred gaat je niet vertellen dat video werkt en waarom je dat moet inzetten als communicatiemiddel. Want dat weet iedereen al. Ook niet hoe je moet adverteren, maar juist hoe je met een video impact creëert. Want zonder overtuigende creatie geen impact. 

Wat zorgt nou voor die verbinding met jouw doelgroep? Waar moet een video aan voldoen om je doelgroep te bereiken en hoe zorgt bijvoorbeeld The Angels Cocktail, een mix van 3 hormonen, voor optimale storytelling? 

 

De rode draad van de presentatie zijn een vijftal learnings die Alfred heeft gehaald uit een bijzonder en aangrijpend interview met Michael Kulkens. Michael Kulkens heeft van gedragsverandering zijn levensmotto gemaakt, omdat hij in 2016 zijn zoon is verloren vanwege appen op de fiets. Een vreselijke ervaring die hij heeft weten om te zetten naar een enorme positieve drive om jongeren te bereiken. De videoclip van Snelle met Smoorverliefd is daar o.a. een onderdeel van geweest. 

Na deze sessie:

  • Ben je na het zien van een bijzonder verhaal op de hoogte van de ingrediënten waar een sterke video aan moet voldoen.

  • Weet je hoe jij met video gedrag kan beïnvloeden van jouw doelgroep.

  • Ben je op de hoogte hoe je onderscheidend kan zijn in een overvolle contentmarkt.

Voor wie geschikt:

Voor de (content)marketeer of voor communicado’s die voornemens zijn videocontent in te gaan zetten. 

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite via de button hieronder. 

Datum: 2 februari 2022
Tijd: 20.00-21.00 (inloop vanaf 19:45)

Vragen?

SMG zet zich in voor inspirerende sprekers, trainingen, kennisopleidingen maar ook persoonlijke coaching in mentorschap zodat je hard aan jouw talenten kunt werken en daarmee jezelf en jouw opdrachtgevers zal verrassen met wat je allemaal in huis hebt. Een ding is zeker: er zijn inspirerende sprekers en ongelofelijk veel mogelijkheden om te leren.

 

Voor een antwoord op al je vragen over de Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.

 

We horen graag van je!


Alfred Noomen

Trainer

Alfred Noomen

Alfred is een kersverse zelfstandig ondernemer. Hij stapte na 12 jaar uit z’n eigen videocontentbureau en helpt nu organisaties om in een overvolle contentmarkt tussen de oren te komen van hun doelgroep. Met het produceren van ongeveer 3000 videoproducties heeft Alfred veel ervaring en o.a. de transformatie van onlinevideo meegemaakt. Hij weet wat werkt bij organisaties in Nederland en deze kennis past Alfred nu toe als videostrateeg bij tussendeoren.com.