Skip to content

Tijd

18:00 - 21:00

Datum

07 mrt 2022

Locatie

Hybride: Zoom + SMG Kantoor
Ambachtsweg 28, 1271 AM Huizen

Labels

Expert Only

Strategie Squad | iO

De juiste driehoek: klant, data en offer

We vinden het belangrijk dat onze experts zich in alle opzichten blijven ontwikkelen. Simpelweg omdat wij geloven dat iedereen die persoonlijk investeert in kennis zal groeien en zich daarmee zal onderscheiden in de markt. Ervaringen delen, uitdagingen bespreken en ondernemerskansen verkennen met gelijkgestemden.

Digital marketing uit de praktijk

Waar begin je? En belangrijker nog wat was de aanleiding? Tijdens deze interactieve sessie deelt Andries zijn visie wat vandaag gaande is in digital marketing en de vraagstukken die hij zoal krijgt van klanten. Tevens bespreekt hij in open dialoog diverse klantcases en best practices van specifiek een kanaal, campagne tot de gehele customer journey.

Na deze sessie:

  • Weet je wat de belangrijke trends en ontwikkelingen zijn.

  • Weet je wat speelt bij merken van marketing tot technologie.

  • Heb je een kijkje kunnen nemen in verschillende inspirerende klantcases.

Voor wie geschikt?

  • E-commerce Manager

  • Marketing Manager

  • Digital Marketeer

  • Online Specialist

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite. 

Datum: 7 maart 2022
Tijd: 18:00-21.00 

Inloop vanaf 17:30 met een hapje en een drankje

Vragen?

Mocht je vragen hebben neem dan contact op via info@salesmarketinggroup.nl.

 

Tot dan!


Andries Hiemstra

Trainer

Andries Hiemstra

Andries is een gepassioneerde klantstrateeg met 12+ jaar werkervaring aan bureau- en klantzijde. Hij heeft een sterke focus op de juiste mix van: middelen, mensen, capaciteit en activiteiten die nodig zijn een goede en duurzame 1:1 klantrelatie alsmede gewenste bedrijfsdoelstellingen te realiseren. In zijn rol als Client Strategist bij iO is hij strategisch en commercieel verantwoordelijk voor merken als IMC Trading, Brunel, QWIC en Tony’s Chocolonely. Tevens is hij voorzitter van de DDMA Commissie Digital Marketing Transformation en deelt hij graag zijn kennis als (gast) spreker-en docent bij o.a. SRM Opleidingen en Trainingen.