Skip to content

Tijd

18:00 - 21:00

Datum

28 feb 2022

Locatie

Hybride: Zoom + SMG Kantoor
Ambachtsweg 28, 1271 AM Huizen

Labels

Expert Only

Social Squad | Roundabout 2.0

Hoe moet je dit nu benaderen

We vinden het belangrijk dat onze experts zich in alle opzichten blijven ontwikkelen. Simpelweg omdat wij geloven dat iedereen die persoonlijk investeert in kennis zal groeien en zich daarmee zal onderscheiden in de markt. Ervaringen delen, uitdagingen bespreken en ondernemerskansen verkennen met gelijkgestemden.

Tijdens deze interactieve Social Media Squad Sessie neemt Ingmar Loman van Roundabout je mee in de wereld van paid social media campaigns. 

Paid Social Media klinkt als 1 ding. Dat is het in zijn geheel niet. Managen, Audiences en Content, en dit in meerdere Social platforms. Een serieuze dagtaak, als je succesvol wil zijn! 

 

In deze interactieve sessie nemen wij je mee in het management van Paid Social. Waar kijken wij nu naar, het speelveld, Audiences en Content,

Wij zullen je de huidige manier van de inzet van je Paid Social challengen, vragen stellen en in gaan op strategische vraagstukken binnen je huidige praktijk.

Na de sessie:

Mag je een afspraak maken voor een Audit van je campagne

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite. 

Datum: 28 februari 2022
Tijd: 18:00-21.00

Inloop vanaf 17:30 met een hapje en een drankje

Voor wie geschikt?

Paid Social Marketeers

Vragen?

Mocht je vragen hebben neem dan contact op met Daphne Tukker via daphne.tukker@salesmarketinggroup.nl

Tot dan!


Ingmar Loman

Trainer

Ingmar Loman

Ingmar heeft een achtergrond in zowel sales als marketing. Hierdoor ligt zijn focus altijd op meetbaar resultaat. Via eerdere banen specialiseerde Ingmar zich steeds verder in online marketing. Als CCO bij Roundabout kan hij zijn kennis van sales, marketing en meetbare resultaten optimaal combineren.

Andere trainers

Amina Hasnaoui
Amina Hasnaoui