Skip to content

Tijd

18:00 - 21:00

Datum

07 feb 2022

Locatie

Sales Marketing Group
Ambachtsweg 28, 1271 AM Huizen

Labels

SMG Academy

Pinterest | Immelda Oord

Over SMG Academy

We vinden het belangrijk dat onze experts zich in alle opzichten blijven ontwikkelen. Simpelweg omdat wij geloven dat iedereen die persoonlijk investeert in kennis zal groeien en zich daarmee zal onderscheiden in de markt. Ervaringen delen, uitdagingen bespreken en ondernemerskansen verkennen met gelijkgestemden.

 

De SMG-academy helpt sales en marketing professionals om jouw essentiële kennis en capaciteiten aan de top te krijgen en te houden. Door te leren van trainers die dit zelf dagelijks inzetten. En voor experts bij SMG is er nog een extra korting ook. Maar of je nu (al) expert bent of niet, jouw groei in digitale marketing start hier.

Pinterest Adverteren

Volg deze training als jij een bedrijfseigenaar, (freelance)social media manager of marketeer bent die wilt leren hoe je Pinterest adverteren slim en overzichtelijk inzet. Je hebt misschien al een eerste campagne opgezet, of ziet jou concurrentie ijverig posten op het platform. Je kent het potentieel. Het is tijd, eindelijk ga je dit platform ECHT benutten. 

Na de sessie:

  • Weet je hoe je makkelijk jouw Ad account inricht

  • Weet je hoe je een blueprint maakt voor jouw pinterest Ads strategie

  • Heb je jouw eerste Pinterest campagne opgezet

  • Weet je hoe je de resultaten moet aflezen, organiseren en interpreteren

  • Weet je hoe jij jouw ads kan optimaliseren

Voor wie geschikt?:

  • Social media managers

  • Facebook Adverteerders

  • Pinterest beheerders

  • Online marketeers

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite.

Datum: 7 februari 2022

Tijd: 18:00 – 21:00 

Inloop vanaf 17:30 met een hapje en een drankje

Kosten

€199: SMG Expert

€299: SMG Expert Introducé

€399: Externe Professionals

Vragen?

Mocht je vragen hebben neem dan contact op met Daphne Tukker via daphne.tukker@salesmarketinggroup.nl

Tot dan!


Immelda Oord

Trainer

Immelda Oord

Immelda Oord is Digital Marketeer en Project Manager met focus op social media en e-commerce. Ze is sinds 2018 betrokken bij de Sales Marketing Group en heeft bijgedragen aan de opstart van de organisatie. Daarnaast heeft ze als account manager partners bijgestaan in hun ontwikkeling. Tegenwoordig is Immelda alweer twee jaar freelance expert bij SMG. Ze support een Creative Agency om hun lead generatie en social media strategie te professionaliseren. Immelda heeft inmiddels opdrachten gedaan in diverse sectoren, o.a. consumer goods, literatuur, e-book abonnementen, motorvoertuigen en (online) retail.