Skip to content

Tijd

18:00 - 21:00

Datum

07 feb 2022

Locatie

Sales Marketing Group
Ambachtsweg 28, 1271 AM Huizen

Labels

SMG Academy

SMG Academy | Pinterest | Immelda Oord

Over SMG Academy

We vinden het belangrijk dat onze experts zich in alle opzichten blijven ontwikkelen. Simpelweg omdat wij geloven dat iedereen die persoonlijk investeert in kennis zal groeien en zich daarmee zal onderscheiden in de markt. Ervaringen delen, uitdagingen bespreken en ondernemerskansen verkennen met gelijkgestemden.

 

De SMG-academy helpt sales en marketing professionals om jouw essentiële kennis en capaciteiten aan de top te krijgen en te houden. Door te leren van trainers die dit zelf dagelijks inzetten. En voor experts bij SMG is er nog een extra korting ook. Maar of je nu (al) expert bent of niet, jouw groei in digitale marketing start hier.

Hoe ziet het programma eruit?

17:30 – 18:00 Inloop

18:00 – 21:00 Training

21:00 – 21:30 Nabespreking

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite.

Datum: 7 februari 2022

Tijd: 18:00 – 21:00

Kosten

€199: SMG Expert

€299: SMG Expert Introducé

€399: Externe Professionals

Vragen?

Mocht je vragen hebben neem dan contact op met Daphne Tukker via daphne.tukker@salesmarketinggroup.nl

Tot dan!


Immelda Oord

Trainer

Immelda Oord

Immelda Oord is Digital Marketeer en Project Manager met focus op social media en e-commerce. Ze is sinds 2018 betrokken bij de Sales Marketing Group en heeft bijgedragen aan de opstart van de organisatie. Daarnaast heeft ze als account manager partners bijgestaan in hun ontwikkeling. Tegenwoordig is Immelda alweer een jaar freelance partner van SMG. Vanuit die rol support ze een Creative Agency om hun lead generatie en social media strategie te professionaliseren. Immelda heeft inmiddels opdrachten gedaan in diverse sectoren, o.a. consumer goods, uitgeverij, e-book verkoop en (online) retail.