Skip to content

Tijd

18:00 - 21:00

Datum

30 mei 2022

Locatie

Zoom + SMG Kantoor
Zwaardklamp 2, 1271 GK

Labels

Expert Only

SEO Squad | Seeders

Linkbuilding masterclass

We vinden het belangrijk dat onze experts zich in alle opzichten blijven ontwikkelen. Simpelweg omdat wij geloven dat iedereen die persoonlijk investeert in kennis zal groeien en zich daarmee zal onderscheiden in de markt. Ervaringen delen, uitdagingen bespreken en ondernemerskansen verkennen met gelijkgestemden.

Online autoriteit opbouwen in de Nederlandse markt

Seeders is een internationaal online marketing agency gespecialiseerd in het creëren van autoriteit en zichtbaarheid voor bedrijven in de zoekmachines. Wij hebben een sterke focus op SEO en Linkbuilding en werken momenteel met 8 vestigingen vanuit 7 verschillende Europese landen. Op deze manier maken wij het klanten & agencies mogelijk om online zichtbaarheid te genereren in de nationale en internationale markt. 

 

Het is natuurlijk belangrijk dat iedereen zich blijft ontwikkelen, zo delen wij onze kennis dan ook graag met de buitenwereld om professionals en ondernemers te helpen. In deze presentatie zullen we dieper ingaan op linkbuilding in de Nederlandse markt en de verschillende strategieën. Want hoe bouw je nu een goed linkprofiel? en hoe kan dit bijdragen aan een betere organische vindbaarheid?

Na deze sessie:

  • Weet je wat linkbuilding is

  • Weet je hoe je linkprofielen moet verbeteren

  • Weet je hoe je een betere online autoriteit bouwt

  • Weet je meer over strategie & executie

  • Weet je meer over Digital PR

Voor wie geschikt

  • Online Marketeers

  • SEO Specialisten

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite. 

Datum: 30 mei 2022
Tijd: 18:00-21.00

Inloop vanaf 17:30 met een hapje en een drankje

Vragen?

Mocht je vragen hebben neem dan contact op via info@salesmarketinggroup.nl.


Tot dan!


Mart-Jan ten Broeke

Trainer

Mart-Jan ten Broeke

Mart-Jan ten Broeke is ondernemer en managing partner van Seeders Amsterdam. In 2018 is hij begonnen bij Seeders op de vestiging Zwolle. Eind 2019 kreeg hij de vraag om Seeders Amsterdam op te zetten in 2020 waar hij nu 2 jaar later met 17 werknemers en ruim 200 klanten de Nederlandse en Europese markt bedient op het gebied van SEO en linkbuilding. Voordat hij werkzaam was bij Seeders is hij zelf zeer actief geweest als ondernemer in de duurzaamheid en freelancer bij verschillende bedrijven.