Skip to content

Tijd

20:00 - 21:00

Datum

26 jan 2022

Locatie

Digitaal

Labels

Inspire & Connect

De wereld van segmentatie data met Jan Louwris

Schieten met scherp op nieuwe klanten

De Inspire & Connect wordt elke maand georganiseerd om met elkaar kennis op te doen en de verbinding tussen experts en opdrachtgevers te versterken. Elke maand staat er een ander inhoudelijk onderwerp centraal en nodigen we een professional uit om zijn/haar kennis, ervaring en expertise te delen. 

Jan Louwris - Whooz

Je kunt natuurlijk leads extern laten genereren maar betaal je dan niet te veel? Of ze zelf genereren maar hoeveel kost dat dan? En krijg je dan wel de klanten die je zoekt? Of betaal je een hoop geld voor klanten die snel weer weg gaan? Allemaal vragen die vanavond aan de orde komen en met inzichten en voorbeelden onderbouwd neem ik je mee in de wondere wereld van leadgeneratie.

Na deze sessie

  • Heb je meer inzicht in de voordelen van externe data voor efficiëntere werving.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite via de button hieronder. 

Datum: 26 januari 2022
Tijd: 20.00-21.00 (inloop vanaf 19:45)

Vragen?

SMG zet zich in voor inspirerende sprekers, trainingen, kennisopleidingen maar ook persoonlijke coaching in mentorschap zodat je hard aan jouw talenten kunt werken en daarmee jezelf en jouw opdrachtgevers zal verrassen met wat je allemaal in huis hebt. Een ding is zeker: er zijn inspirerende sprekers en ongelofelijk veel mogelijkheden om te leren.

 

Voor een antwoord op al je vragen over de Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.

 


We horen graag van je!


Jan Louwris

Trainer

Jan Louwris

Jan is al meerdere jaren werkzaam in datadriven marketing. Met al zijn ervaring helpt hij bedrijven met de juiste dataoplossingen. Of het nu gaat om nieuwe klanten werven, klantwaarde verhogen of locaties optimaliseren. Omdat geen bedrijf gelijk is, wordt ieder proces op maat ingericht en Jan helpt je op de goede weg.