Skip to content

Tijd

20:00 - 21:00

Datum

08 sep 2021

Locatie

Digitaal

Labels

Inspire & Connect

Next level marketing automation | Webinar

Een avondje de diepte in met inspirerende cases en hands-on informatie

Het is weer zo ver! Na een lange tijd heeft SMG weer eens een fysieke event kunnen houden met dank aan Team ITG. Kon je er de vorige week niet bij zijn? Dan kun je tijdens dit webinar de sessies bijwonen en zo je kennis up-to-date houden.

Inspired & Connect: een concept dat geweldig goed bij ons past. Immers: ITG staat voor “Inspired Thinking Group”. Ons motto: Simplify. Automate. Create. En dat is wat we deze avond gaan doen: we laten je zien hoe het allemaal simpeler kan, hoe je je marketing flows kun automatiseren en hoe je je vervolgens weer kunt focussen op creatie. Bijvoorbeeld met behulp van ons alles-in-een marketing automation platform CanopyDeploy (voorheen ‘Clang’)

 

Hoe ziet de avond eruit? We hebben twee interessante sessies voor jullie.

 

Team ITG: E-mail is springlevend en vervult een centrale rol in je marketingmix. Leer van de ervaringen van de top e-mail marketeers die met CanopyDeploy werken en van de belangrijkste ontwikkelingen in dit marketingkanaal. Na deze drie kwartier ben je helemaal op de hoogte.

 

Funnelboost: Boost je e-mail omzet met een CDP! In deze sessie laten we je aan de hand van praktijkcases zien hoe je een customer data platform kunt inzetten om jouw e-mail kanaal te laten groeien. We vertellen je welke use cases je kunt inzetten om jouw e-mail inschrijvers binnen no-time gepersonaliseerde campagnes te kunnen voorschotelen die je omzet een boost zullen geven.

 

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite via de button hieronder. Let op, je ontvangt een link via Eventbrite waarmee je toegang krijgt tot de sessie. 

Datum: Woensdag 8 september 2021

Locatie: Zoom

 

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over  onze Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!


Arjan van Hartesveldt

Trainer

Arjan van Hartesveldt

Arjan van Hartesveldt is director of client services van Team ITG en heeft zich na een jarenlange ervaring in online marketing gericht op permission-based marketing en CRM. Hij helpt met zijn team dagelijks marketeers om alles uit hun klantenbase en uit e-mail te laten halen.

Andere trainers

Ferry Willeijns
Ferry Willeijns

Ferry Willeijns: Als één van de oprichters van Funnelboost is hij gepassioneerd over wereld van CRM, en heeft het kanaal e-mail hart gestolen! Met 12 jaar strategische, tactische en operationele ervaring in dit vakgebied is de ambitie nog even vurig als op dag 1! Geen uitdaging is te groot en hij helpt klanten graag bij het genereren van meer omzet vanuit hun e-mail kanaal.

Karsten Veerman
Karsten Veerman

Karsten Veerman is Teamlead Partnermanagement bij Team ITG. Karsten werkt ruim 10 jaar bij Team ITG (voorheen e-Village) en heeft de ontwikkeling van het vakgebied e-mailmarketing naar het bredere marketing automation op de voet gevolgd. Als aanspreekpunt voor de Sales Marketing Groep / Coach zal hij deze avond hosten en jullie helpen te begrijpen wat je als lid aan dit partnership kunt hebben.

Kevin Ruhe
Kevin Ruhe

Kevin beschikt over ruim 8+ jaar ervaring op het gebied van e-mailmarketing en CRM. Het vermogen om via e-mail een 1-op-1 relatie met je doelgroep op te bouwen is waarom hij zo gepassioneerd is over dit marketingkanaal. En die passie voor e-mailmarketing blijkt ook uit zijn nominatie voor e-mail professional of the year. Hij krijgt er energie van als hij door de inzet van een datagedreven e-mailmarketing campagne de doelstellingen van de klant een boost heeft kunnen geven.