Skip to content

Tijd

20:00 - 21:00

Datum

09 nov 2022

Locatie

Zoom

Labels

Inspire & Connect

LinkedIn training met Brendy Batenburg!

Jouw klanten zijn op zoek naar jou! LinkedIn biedt vele kansen om als freelancer of interimmer meer freelance opdrachten te vinden. Denk aan posts waarin jouw potentiële klant aangeeft jou te zoeken of recruiters die standaard bemiddelen in freelancers& interimmers. 

Daarom verzorgt de Sales Marketing Group in samenwerking met Brendy Batenburg een webinar om jouw LinkedIn profilering te optimaliseren. Brendy helpt met haar bedrijf Shine online ondernemers die werken vanuit hun hart aan passende zichtbaarheid, meer bereik via LinkedIn en een waardevol netwerk. 

Je leert:

  • Beter vindbaar bent voor opdrachtgevers

  • Effectiever met recruiters communiceert

  • Jouw facturabiliteit verbetert

  • Jouw online zichtbaarheid kunt vergroten

  • Jouw persoonlijke profiel optimaliseert

  • Jouw netwerk voor je laat werken

Na de sessie weet je hoe je LinkedIn het beste kan inzetten om opdrachten te scoren en je netwerk warm te houden.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite. Je zult van ons een url ontvangen waarmee je deze Inspire & Connect kan volgen. 

Datum: 9 november 2022
Tijd: 20.00-21.00 

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.


Brendy Batenburg

Trainer

Brendy Batenburg

Voor mij draait het allemaal om jou. Jouw passie is wat mij inspireert! Ik train professionals om zichzelf zo online te positioneren zoals ze daadwerkelijk zijn en te stralen op LinkedIn! En, doordat ik met plezier de laatste ontwikkelingen van Linkedin nauw volg, leer ik je dan ook de 'geheimen' van Linkedin in te zetten voor jouw groei. Denk aan het slim timen van acties, #hashtags en @tags gebruiken om viral te gaan, jouw doelgroep makkelijk te vinden en jouw posts weer tot leven te wekken. Wie ben ik? Half-Liberiaanse, half-Nederlandse. Gevoelsmens, vol enthousiasme en interesse in datgene wat jou motiveert. Op dit moment werk ik als digital nomad vanuit de Malediven, met een kokosnoot in de hand geef ik jou ontspannen de training :). Met trots deel ik ook dat ik ben verkozen tot Yahoo Finance's TOP 10 Linkedin Coaches to Follow in 2021.