Skip to content

Tijd

20:00 - 21:00

Datum

18 aug 2021

Locatie

Digitaal

Labels

Inspire & Connect

LinkedIn training met Dolf Kos

Leer hoe jij je online zichtbaarheid kunt vergroten met LinkedIn

LinkedIn biedt vele kansen om als freelancer of interimmer gevonden te worden door opdrachtgevers. En zeker nu we allemaal de impact ervaren van de nodige maatregelen is het essentieel om je online zichtbaarheid geoptimaliseerd te hebben.

Daarom verzorgt de Sales Marketing Group een webinar om jouw LinkedIn profilering te optimaliseren. Met ruim 70 tips neemt Dolf Kos je mee in de wereld van LinkedIn in de praktijk. Hoe trek jij online de aandacht naar je toe en hoe zorg je voor meer bereik? Of wil je weten hoe jij de gunning krijgt van recruiters? Je leert het allemaal tijdens de online LinkedIn training van de Sales Marketing Group. Na ca. 1 uur weet jij hoe jij je profiel onderscheidend maakt!

Je leert:

  • Beter vindbaar bent voor opdrachtgevers

  • Effectiever met recruiters communiceert

  • Jouw facturabiliteit verbetert

  • Jouw online zichtbaarheid kunt vergroten

  • Jouw persoonlijke profiel optimaliseert

  • Jouw netwerk voor je laat werken

Na de sessie wet je hoe je LinkedIn het beste kan inzetten om opdrachten te scoren en je netwerk warm te houden.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite. Je zult van ons een url ontvangen waarmee je het deze Inspire & Connect LIVE kan volgen. 

Datum: 18 augustus 2021
Tijd: 20.00-21.00

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over  SMG Academy of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!


Dolf Kos

Trainer

Dolf Kos

Dolf Kos is Senior Online Marketeer, oprichter van Sales Marketing Group en een echte LinkedIn master. Hij coacht de partners van SMG met als doel hen nog succesvoller te laten ondernemen. Dolf Kos beschikt over vele jaren LinkedIn ervaring met het vinden van opdrachten aan de hand van zijn freelance en interim ervaring bij gerenommeerde retailers. Met zijn posts op LinkedIn lukt het hem met tienduizenden views zich in de kijker te spelen onder recruiters en andere belangrijke stakeholders binnen het netwerk.