Skip to content

Tijd

17:30 - 22:00

Datum

20 jun 2024

Locatie

Café Restaurant De Krachtcentrale
Havenstraat 76, Huizen

Labels

Inspire & Connect

LET’S TALK DIGITAL – Mobius Franssen

Inspire & Connect | 20 juni | LET’S TALK DIGITAL – Mobius Franssen

Tijdens deze Inspire & Connect is Mobius Franssen van het Vlaamse marketingbureau Digitong te gast.


Mobius neemt ons mee in de wereld van marketingstrategieën. Wat is de beste marketingmix om een brand nieuw leven in te blazen of in de markt te zetten en hoe bepaal je de juiste doelgroepen? Welke rol heeft sales in de ontwikkeling van marketingstrategieën? Vragen waarop Digidong antwoord zal geven aan de hand van de Why.How.What methode met volop ruimte voor eigen inbreng.


De Why.How.What. methode.

De why is ook wel je purpose. Waarom doe je wat je doet? Hierbij ga je op zoek naar je waarden en drijfveren.

De how laat zien wat je aanpak is. Wat is je positionering en op welke unieke manier ga je te werk?

De what omvat al je producten en diensten. Dit onderdeel van de Golden Circle is een stuk flexibeler dan de why en how.


Tijdens deze avond gaan we naast een stuk theorie ook zelf aan de slag! Een mooie manier om kennis te delen met professionals uit de Sales&Marketing wereld.

Klaar om geïnspireerd te worden en nieuwe connecties te maken?
Op donderdag 20 juni 2024 om 17:30 uur begint ons evenement LET’S TALK DIGITAL met Mobius Franssen in De Krachtcentrale.

Kom en ontmoet gelijkgestemde professionals die geïnteresseerd zijn in digitale innovatie en technologie. Laat je inspireren door boeiende gesprekken en deel jouw eigen inzichten. Dit is de perfecte gelegenheid om te netwerken en nieuwe ideeën op te doen. Mis het niet!


 

Wat is een Inspire&Connect?

De Inspire & Connect wordt georganiseerd om met elkaar kennis op te doen en de verbinding tussen experts te versterken. Om de maand staat er een ander inhoudelijk onderwerp centraal en nodigen we professionals uit om zijn/haar kennis, ervaring en expertise te delen. 

 

Meld je aan via Eventbrite.

Datum: 20 juni 2024 

Locatie: Havenstraat 76, 1271 AG Huizen

 Tijd: 17:30-22:00 uur

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over de Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.

We horen graag van je!


Mobius Franssen

Trainer

Mobius Franssen

Van nature een cijferman, dus performance marketing was me op het lijf geschreven. Na 10+ jaar ervaring inmiddels begrijp ik ook de meerwaarde van de full funnel approach, een degelijke branding en functionele website zijn echt de basis — Pas dan kan de marketing echt haar werk doen. Daarom is Digitong vandaag de dag ook het full service agency geworden waar we elke dag met veel liefde aan blijven bouwen.