Skip to content

Tijd

17:30 - 22:00

Datum

06 dec 2023

Locatie

Fort de Gagel, Utrecht

Labels

Inspire & Connect

Inspire & Connect | Trendtracks 2024

Social Media 2023, wat een jaar……..de trends volgen elkaar snel op 

Nieuwe features, nieuwe tools en nieuwe oplossingen.
De impact van social media marketing is niet meer weg te denken. Welke duidelijke trends zijn er voor 2024 te ontdekken, bij welk social network moet je absoluut zijn voor opdrachten, maar ook voor jouw eigen positionering? Welke content gebruik je? Mix je de kanalen door elkaar of focus  je op 1 ding…..? De antwoorden krijg je tijdens deze Inspire&Connect. 

Spreker 1 Robert Knibbe | Head of Digital Marketing bij Red Bull en de Volvo Ocean Race.
Spreker 2 Rogier Visser | Chief Rainmaker @Roundabout social agency 


Wat is een Inspire&Connect?

De Inspire & Connect wordt georganiseerd om met elkaar kennis op te doen en de verbinding tussen experts te versterken. Om de maand staat er een ander inhoudelijk onderwerp centraal en nodigen we professionals uit om zijn/haar kennis, ervaring en expertise te delen. 

 

Meld je aan via Eventbrite.

Datum: 6 december 2023

 Tijd: 17:30-22:00 uur

 

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over de Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.

We horen graag van je!


Rogier Visser

Trainer

Rogier Visser

Rogier is Chief Rainmaker @Roundabout social agency, het bureau voor social advertising. Regelmatig biedt hij kennissessies aan om zijn ervaringen te delen.

Andere trainers

Robert Knibbe
Robert Knibbe

Robert Knibbe is een ervaren digital marketeer. Hij vertelt graag meer over zijn ervaringen als Head of Digital Marketing bij Red Bull en de Volvo Ocean Race.