Skip to content

Tijd

18:00 - 22:00

Datum

05 sep 2022

Locatie

De Kalkovens, Huizen
Havenstraat 311, Huizen

Labels

Inspire & Connect

Inspire & Connect | Neuromarketing


De Inspire & Connect wordt georganiseerd om met elkaar kennis op te doen en de verbinding tussen experts en opdrachtgevers te versterken. Elke maand staat er een ander inhoudelijk onderwerp centraal en nodigen we een professional uit om zijn/haar kennis, ervaring en expertise te delen. 


5 september staat de Inspire&Conent bijeenkomst in het teken van neuromarketing. Neuromarketing is een relatief nieuw vakgebied waarbij medische technieken en inzichten uit de neurowetenschap worden toegepast op het terrein van marketing. Spreker tijdens deze avond is o.a. Tim Zuidgeest van Unravel. 

Voor wie?

Voor Sales & Marketing experts die meer willen weten over Neuromarketing

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite.

Datum: 5 september 2022

 18:00-22:00 uur


Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over de Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.

 

We horen graag van je!


Tim Zuidgeest

Trainer

Tim Zuidgeest

Goede marketing en communicatie nóg effectiever maken door middel van psychologie en neurowetenschappen. Dat is wat Tom en Tim bindt, en de voedingsbodem is geweest voor het oprichten van Unravel. Tim wordt enthousiast van het delen van z'n kennis over consumentenpsychologie. In zijn goedbezochte talks onthult hij hoe je hersenwetenschap kan gebruiken om meer breinvriendelijke websites, verleidende advertenties en overtuigende winkels te maken.