Skip to content

Tijd

18:00 - 22:00

Datum

07 dec 2022

Locatie

Café Restaurant De Krachtcentrale
Havenstraat 76, Huizen

Labels

Inspire & Connect

Inspire & Connect | Marketingtrends 2023

December is de maand om vooruit te kijken naar het nieuwe jaar! Daarom nodigen wij je graag uit voor de Inspire&Connect ‘Marketingtrends 2023’. Wat staat ons te wachten in 2023 en hoe kunnen we hier als marketeers op inspelen?

Sprekers

Ment Kuiper Manager Programma&Trainingen van Schaal X presenteert je op deze avond het marketingtrendrapport van 2023. Wat zijn belangrijke aandachtspunten en waar moeten we de focus op leggen in 2023?

Joost Roede van Tesyn neemt vervolgens het stokje over en stelt ons de vraag hoe marketing in 2023 aantrekkelijk, authentiek, krachtig en interactief kan zijn. Joost zal inzetten op 3 punten:

  1. vergaande digitalisering,
  2. echt persoonlijk contact en
  3. maatschappelijke verantwoordelijkheid.

De Inspire&Connect wordt georganiseerd om met elkaar kennis op te doen en de verbinding tussen experts en opdrachtgevers te versterken. Elke maand staat er een ander inhoudelijk onderwerp centraal en nodigen we een professional uit om zijn/haar kennis, ervaring en expertise te delen.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite.

Datum: 7 december 2022

Tijd: 18:00-22:00 uur

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over de Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.

We horen graag van je!


Ment Kuiper

Trainer

Ment Kuiper

Ment Kuiper is Manager Programma's en trainingen bij Schaal X Zijn rol binnen Schaal X bestaat op hoofdlijnen uit twee activiteiten, het opzetten en uitrollen van in company trainingen en het begeleiden en coachen van de (jong) digital professionals. Ment is onder andere auteur van het jaarlijkse Trenddoc, sinds 2019 Digital Insights (uitgegeven door SchaalX)

Andere trainers

Joost Roede
Joost Roede

Joost Roede inspireert met nieuwe inzichten en direct toepasbare tips op het gebied van klantbeleving, bedrijfsvoering en toekomstvisie door je mee te nemen in het perspectief van de klant.