Skip to content

Tijd

20:00 - 21:00

Datum

01 dec 2021

Locatie

Digitaal

Labels

Inspire & Connect

Verzamelen van reviews een relevante boost voor SEO en SEA?

Geef je SEO en SEA een boost!

De tool van Feedback Company helpt ondernemers op een gebruiksvriendelijke manier feedback te verzamelen. Het resultaat? Een sterke (online) reputatie, betere online vindbaarheid in de zoekmachines, meer bezoekers en klanten. Feedback Company is slechts één van de dertig official Google Review Partners ter wereld. Dit betekent dat je gebruik kan maken van de Google Seller Rating module. Deze module zorgt ervoor dat de verzamelde reviews en review score worden doorgegeven aan Google en als gele sterren worden getoond in betaalde advertenties (SEA en Shopping) en op productniveau in organische zoekresultaten (SEO). Tijdens het webinar delen wij tips over hoe je reviewmarketing succesvol inzet en hoe wij drijven op de kracht van samenwerken.

Na dit webinar weet je:

  • De essentie van reviewmarketing

  • Hoe het verzamelen van reviews een boost geeft middels SEO en SEA

  • Samenwerking middels een effectief partnership

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite. Je zult van ons een url ontvangen waarmee je deze Inspire & Connect LIVE kan volgen. 

Datum: 1 december oktober 2021
Tijd: 20.00-21.00

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over  SMG Academy of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.


Freek Kruf

Trainer

Freek Kruf

Freek Kruf zal namens Feedback Company het webinar houden. Freek is CCO bij Feedback Company en krijgt dagelijks vele vragen over de tooling en de mogelijkheden. Hij kan als geen ander vertellen over de meerwaarde van reviewmarketing en het samenwerken binnen het partner programma.