Skip to content

Tijd

18:00 - 22:00

Datum

07 sep 2023

Locatie

Café Restaurant De Krachtcentrale
Havenstraat 76, Huizen

Labels

Inspire & Connect

Inspire & Connect | LEF

Ben je klaar om uit je comfortzone te stappen en nieuwe uitdagingen aan te gaan? Dan is het tijd om LEF te tonen!

We weten allemaal dat het leven van een freelancer vol zit met veranderingen en onzekerheden, zowel in je werk maar, zoals bij iedereen, ook in je privéleven. Maar door lef te tonen en veranderingen te omarmen, kun je groeien en je carrière naar nieuwe hoogten brengen.

 

Spreker 1 | Frans de Groot 

Tijdens deze sessie maak jij kennis met de revolutionaire Bitsing methode die organisaties en mensen wereldwijd heeft geholpen om hun prestaties te verbeteren. Frans de Groot heeft 30 jaar geleden de Bitsing methode ontwikkeld. Met een enorme dosis lef en doorzettingsvermogen heeft Frans het voor elkaar gekregen dat zijn methode nu wereldwijd door honderden organisaties wordt ingezet. Frans vertelt ons meer over dit proces en laat ons zien wat de Bitsing methode inhoud. 

 

Spreker 2

De tweede spreker van deze avond deelt zijn persoonlijke verhaal en laat zien hoe hij obstakels overwon door middel van acceptatie en zelfvertrouwen. Hij moedigt het publiek aan om hun eigen kracht te vinden en hun eigen obstakels te overwinnen.

Denk je dat je het in je hebt om te blijven groeien, zelfs wanneer je geconfronteerd wordt met grote tegenslagen? Kom dan naar ons evenement over lef en laat je inspireren.

 

Wat is de Inspire & Connect?

De Inspire & Connect wordt georganiseerd om met elkaar kennis op te doen en de verbinding tussen experts te versterken. Om de maand staat er een ander inhoudelijk onderwerp centraal en nodigen we professionals uit om zijn/haar kennis, ervaring en expertise te delen. 

 

Meld je aan via Eventbrite.

Datum: 7 september 2023

 Tijd: 18:00-22:00 uur

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over de Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.

We horen graag van je!


Frans de Groot

Trainer

Frans de Groot

Voor de ontdekking van Bitsing gaan we bijna dertig jaar terug naar het begin van de jaren negentig. 1993 om precies te zijn. In dat jaar legde de grondlegger van Bitsing (Frans de Groot) het fundament voor ’s-werelds meest toegepaste methode voor het borgen van Continuïteit en Groei.