Skip to content

Tijd

18:00 - 22:00

Datum

10 nov 2022

Locatie

Team ITG
Amersfoortseweg 10e, 3712 BC Huis Ter Heide

Labels

Inspire & Connect

Inspire & Connect | Hoe personaliseer jij jouw data?

10 november staat de Inspire & Connect bijeenkomst in het teken van data. Deze keer zijn wij te gast bij TeamITG. Team ITG houdt zich bezig met het transformeren van de marketing van grote merken. Dit doet Team ITG onder andere door het inzetten van CanopyDeploy. Het alles-in-een marketing automatisation platform CanopyDeploy is gemaakt om wereldwijde campagnes voor bedrijven te realiseren.

 

Tijdens deze Inspire&Connect neemt Arjan van Hartesveldt ons mee in de wereld van CanopyDeploy. De nadruk zal liggen op het gebruik van data binnen CanopyDeploy om personalisatie mogelijk te maken. 

 

De Inspire&Connect wordt georganiseerd om met elkaar kennis op te doen en de verbinding tussen experts en opdrachtgevers te versterken. Elke maand staat er een ander inhoudelijk onderwerp centraal en nodigen we een professional uit om zijn/haar kennis, ervaring en expertise te delen.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite.

Datum: 10 november 2022

 Tijd: 18:00-22:00 uur

 

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over de Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.

 

We horen graag van je!


Arjan van Hartesveldt

Trainer

Arjan van Hartesveldt

Arjan van Hartesveldt is director of client services van Team ITG en heeft zich na een jarenlange ervaring in online marketing gericht op permission-based marketing en CRM. Hij helpt met zijn team dagelijks marketeers om alles uit hun klantenbase en uit e-mail te laten halen.