Skip to content

Tijd

18:30 - 22:00

Datum

15 jun 2022

Locatie

Zuiver Media
Fairoaksbaan 204. 3045 AS Rotterdam

Labels

Inspire & Connect

Inspire & Connect | Fysiek | Zuiver Media

Met de juiste tools meer inzicht in cruciale campagne informatie!

De Inspire & Connect wordt georganiseerd om met elkaar kennis op te doen en de verbinding tussen experts en opdrachtgevers te versterken. Elke maand staat er een ander inhoudelijk onderwerp centraal en nodigen we een professional uit om zijn/haar kennis, ervaring en expertise te delen. 

Zuiver Media

Zuiver Media werkt voor middel grote en kleinere merken die groot willen worden. Met hun innovatieve mediatools geven ze inzicht in de meest cruciale campagne informatie. Ze kunnen goed overweg met complexe markten, beperkte budgetten, echte ondernemer en creatieve, doeltreffende media inzet.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite. 

Datum: 15 juni 2022
Tijd: 18:30-22.00 

Inloop vanaf 18:15 met een hapje en een drankje

Vragen?

Mocht je vragen hebben neem dan contact op via info@salesmarketinggroup.nl.


Tot dan


Simon de Best

Trainer

Simon de Best

Simon is naast ondernemer van zijn eigen media consultancy bureau verbonden als partner aan Zuiver Group (Zuiver Media, Wind Mee en Modern Minds) in Rotterdam en al ruim 25 jaar werkzaam in de mediabranche. Voordat hij zijn eigen media consultancy bureau oprichtte, is hij lange tijd actief geweest aan bij grote media-exploitanten als Metro International en Telegraaf Media Groep en verantwoordelijk geweest voor de 2 grootste gratis nieuwsmerken in NL: Metro en Spits. Nu dagelijks actief met crossmediale campagnes voor grote landelijke merken en retailers over alle mediumtypen heen.