Skip to content

Tijd

18:00 - 22:00

Datum

09 feb 2023

Locatie

Erasmus Centre for Entrepeneurship - Rotterdam

Labels

Inspire & Connect

Inspire & Connect | Creativiteit en Ondernemerschap

9 februari staat de eerste Inspire&Connect van 2023 op de planning. Thema van deze avond is Creativiteit & Ondernemerschap. Hoe creatief moet je eigenlijk zijn om je sales en marketingactiviteiten offline en online zichtbaar te maken? Uiteraard past bij dit thema een creatieve locatie: Het Erasmus Centre for Entrepreneurship in Rotterdam.

 

Sprekers

Wouter de Vries

Wouter de Vries jr. wordt gezien als een van de belangrijkste auteurs op dit vakgebied (hij heeft meer dan honderdduizend boeken verkocht). Daarnaast behoort hij ook al 25 jaar tot een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van (diensten)marketing en management.

 

André Hagelen

André Hagelen is een succesvol ondernemer. Zijn belangrijkste thema is Unlock Potential: hoe benut je de talenten en kwaliteiten van jezelf, je afdeling of het bedrijf als geheel. Hij ontwikkelde ‘De zeven basisprincipes voor forse omzetgroei’, die inmiddels duizenden ondernemers hebben geïnspireerd. 

 

Wat is Inspire&Connect?

De Inspire&Connect wordt georganiseerd om met elkaar kennis op te doen en de verbinding tussen experts en opdrachtgevers te versterken. Elke maand staat er een ander inhoudelijk onderwerp centraal en nodigen we een professional uit om zijn/haar kennis, ervaring en experise te delen.

 

Locatie

Erasmus Centre for Entrepreneurship is het toonaangevende centrum voor ondernemerschap in Europa. Gevoed door onze overtuiging dat ondernemerschap de belangrijkste drijfveer is voor innovatie, streven we ernaar om ondernemerschap in het DNA van mensen te verankeren door gebruik te maken van de kennis en het netwerk van de Erasmus Universiteit Rotterdam, een universiteit die meer dan 100 jaar geleden is opgericht door ondernemers.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite.

Datum: 9 februari 2023

 Tijd: 18:00-22:00 uu

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over de Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.

We horen graag van je!


Wouter de Vries

Trainer

Wouter de Vries

Wouter de Vries jr. wordt gezien als een van de belangrijkste auteurs op dit vakgebied (hij heeft meer dan honderdduizend boeken verkocht). Daarnaast behoort hij ook al 25 jaar tot een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van (diensten)marketing en management. Hij is 25 jaar werkzaam geweest aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, tegenwoordig is hij verbonden aan Windesheim Flevoland. ” Lekker vlak bij huis” .

Andere trainers

Andre Hagelen
Andre Hagelen

André Hagelen is een succesvol ondernemer en al jaren lang actief voor de Speakers Academy. Hij werd gekozen tot de beste spreker ooit op het Nationale MKB Congres en kreeg hoge waarderingen van bedrijven als Microsoft, Rabo Bank, reed Business en Erasmus Universiteit. Zijn belangrijkste thema is Unlock Potential: hoe benut je de talenten en kwaliteiten van jezelf, je afdeling of het bedrijf als geheel. Hij ontwikkelde ‘De zeven basisprincipes voor forse omzetgroei’, die inmiddels duizenden ondernemers hebben geïnspireerd. Daarbij heeft André zich gespecialiseerd in van Neuro Management; hoe kan een individu of afdeling veel meer gebruik maken van eigen kracht en talenten.